Bevallen
Verloskamer bad 2 verpleegkundigen

Verloskamers

Rijnstate heeft in Arnhem negen verloskamers, waarvan er drie geheel vernieuwd zijn. We verwachten binnen enkele jaren een Centrum voor Vrouw en Kind te openen, waar alle verloskamers gemoderniseerd zullen worden. Meer weten over de bouw van het Centrum voor Vrouw en Kind? Kijk hier

De verloskamers bevinden zich op de eerste verdieping van de B-vleugel. Elke verloskamer heeft een eigen douche/toiletruimte, drie ervan hebben een ligbad. Het kan heel prettig zijn om de weeën tijdens de ontsluitingsfase op te vangen in bad of onder de douche. Elke verloskamer is uitgerust met de nodige apparatuur. Deze is op sommige kamers 'verstopt' achter een wand achter het bed, om een rustige sfeer te creeren. Bij een bevalling die normaal verloopt en geen medische apparatuur nodig is, kan de wand dichtblijven. Op elke verloskamer staat een relaxstoel voor de partner.

Oude verloskamer Standaard verloskamer
Nieuwe verloskamer Venieuwde verloskamer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: