Sport Orthopedisch Centrum
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Partnership Team NL

Het Sportorthopedisch Centrum van Rijnstate heeft het keurmerk ‘Partnership Team NL.’ Dit is een keurmerk van de sportbond NOC*NSF voor de hoge kwaliteit van onze orthopedische behandelingen van olympische sporters.  Rijnstate is een van de vier ziekenhuizen die dit keurmerk mag dragen. 

Logo High Performance Partner NOC*NSF

Snelle behandeling

Voor (top)sporters is kwaliteit, snelheid en service uitermate belangrijk. Om dit te kunnen bieden, werken onze orthopeden nauw samen met vele specialismen binnen Rijnstate (waaronder de traumachirurgen, radiologen en pijnspecialisten) en met sportartsen van Sport Medisch Centrum Papendal. Samen behandelen ze Olympische sporters, voetballers van Vitesse, dansers van Introdans en van ArtEZ.

Ook amateursporters profiteren

De opgedane expertise wordt ook dagelijks ingezet bij de behandeling van amateursporters. Orthopedisch chirurg van Rijnstate Corné van Loon: “Onze gezamenlijke kennis en aanpak maakt dat we optimaal kunnen meedenken met de patiënt met een sportblessure. Een blessure van een voetballer vraagt om een andere benadering dan die van een danser. We hebben 15 jaar gebouwd aan onze expertise. Dit keurmerk is een kroon op ons werk.”

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: