1. Sport Orthopedisch Centrum
Specialismen
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Sport Orthopedisch Centrum

Voor de professionele, amateur en breedtesporter is er in Rijnstate locatie Arnhem het Sport Orthopedisch Centrum (Sportpoli). In dit centrum werkt de orthopedisch chirurg met de sportarts samen om snel toegankelijke en multidisciplinaire zorg te bieden aan de sporter met sportblessures en sport gerelateerde klachten.

De orthopedisch chirurgen betrokken bij het centrum behandelen ook topsporters, zoals de eredivisie voetbalclub Vitesse, maar ook de dansers van Introdans en de dansacademie. Ons Sport Orthopedisch Centrum heeft het keurmerk Partnership Team NL van NOC*NSF voor de behandeling van olympische sporters.

Video over het Sport Orthopedisch Centrum

Gelijktijdig spreekuur

Als sporter kunt u elke donderdagmiddag terecht in het Sport Orthopedische Centrum van Rijnstate. De sportarts en de orthopedisch chirurg hebben dan beide een speciaal spreekuur voor sporters. Dit zorgt voor een snelle en gedegen diagnose en behandeling. Zo is er bijvoorbeeld geen extra vertraging of een nieuwe afspraak nodig als blijkt dat er toch een extra consult van de sportarts of een orthopedische behandeling nodig is.

Samenwerking Papendal

Het Sport Orthopedisch Centrum heeft een nauwe samenwerking met Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP). Sportarts Arjan Kokshoorn is elke donderdagmiddag aanwezig in Rijnstate. Arjan heeft als sportarts ruime ervaring met de medische begeleiding van onder andere sporters van het Nederlands Olympisch. Hij is betrokken bij diverse talentprogramma’s op het Centrum voor Topsport en Onderwijs Papendal (CTO papendal) en Dansacademie ArtEZ. Daarnaast ziet en behandelt hij veel sportgerelateerde klachten binnen de breedtesport, met als specialisatie inspanningsgerelateerde onderbeenklachten.

Afspraak maken

Met een doorverwijzing van uw huisarts kunt u een afspraak maken bij het Sport Orthopedisch Centrum. U bereikt ons via de polikliniek Chirurgie/Orthopedie, telefoonnummer 088 - 005 7744.

Kosten en vergoedingen

Een consult bij het Sport Orthopedisch Centrum wordt vergoed door uw zorgverzekering. Houdt u rekening met uw verplichte eigen risico.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Je krijgt echt het gevoel dat je in goede handen bent’
Sportorthopeed behandelt Stef Brummel van Vitesse

Jong Vitesse-doelman Stef Brummel (20) liep in september een zware knieblessure op. Orthopeed Corné van Loon, gespecialiseerd in sportorthopedie bij Rijnstate, behandelde hem.

lees verder ofBekijk alle patiëntervaringen

Nieuws

Thijs Groenewegen loopt hard
Thijs loopt na zware enkelbreuk marathon New York voor CliniClowns

Arnhemmer Thijs Groenewegen liep eind september 2015 een zware enkelbreuk op tijdens het voetballen. Na twee keer succesvol te zijn geopereerd in Rijnstate loopt hij op 5 november de marathon van New York. Daarmee hoopt hij ook een mooi bedrag op te halen voor de Cliniclowns.

Lees meer