Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek
Patient vrouw staat met verpleegkundige
Laatste informatie over het coronavirus

Patiëntverhalen

Ervaringen van andere patiënten kunnen voor u heel belangrijk zijn bij uw keuze voor ons ziekenhuis. Een aantal patiënten hebben daarom hun ervaringsverhaal met ons gedeeld. Verhalen over wat ze hebben meegemaakt in het ziekenhuis, bijvoorbeeld over een opname of een behandeling, welke invloed hun ziekte heeft gehad op hun thuissituatie of welke gevolgen het heeft voor hun werk.

Wilt u ook uw verhaal vertellen?

We zijn we altijd op zoek naar verhalen van patiënten. Voor iemand anders kan uw verhaal heel waardevol zijn. Stuur uw verhaal naar communicatie@rijnstate.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op. De lengte van uw verhaal mag maximaal een A4 zijn.

Vrouw krukken Zevenaar

Uw compliment of klacht met ons delen?

Natuurlijk hopen we dat u tevreden bent over uw behandeling. Bent u ontevreden? Wij vinden het belangrijk om te weten waarom u ontevreden bent, zodat wij onze zorg kunnen verbeteren. Deel uw compliment of klacht via onze website of deel uw waardering over de Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek en/of onze specialisten op ZorgkaartNederland.

'Vanaf de eerste dag kreeg ik alle informatie die nodig was ter voorbereiding op de operatie voor mijn nieuwe knie, er werd niets aan het toeval overgelaten.' Lees deze waardering op ZorgkaartNederland.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Ik ben verbaasd dat ik zo snel weer kan lopen’
Maria de Vreede - ingang Rijnstate Zevenaar

Maria de Vreede heeft te maken met slijtage van haar heup en krijgt in Rijnstate Zevenaar een nieuwe heup. "Een uur na de operatie kwam de fysiotherapeut langs en ik was verbaasd dat het al lukte om op mijn geopereerde been te lopen." 

Lees meer of Bekijk alle patiëntervaringen

Telefoonnummers Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek

Chirurgie: 088 - 005 7737
Orthopedie: 088 - 005 7744

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: