Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek
Patient vrouw staat met verpleegkundige
Laatste informatie over het coronavirus

Behandelingen

Patiënten kunnen in de kliniek terecht voor orthopedische en chirurgische behandelingen die van te voren goed in te plannen zijn, zoals operaties voor een nieuwe heup of knie, liesbreuk en vervanging van een heup- of knieprothese.

Voor uw behandeling brengt u afhankelijk van uw wensen en algemene conditie één tot drie bezoeken aan de Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek:

  • poliklinische intake chirurg of orthopedisch chirurg en anesthesioloog;
  • de operatie;
  • controlebezoek op de polikliniek chirurgie of orthopedie.

Kwaliteit en veiligheid

Rijnstate staat voor veilige en betrouwbare zorg van hoge kwaliteit. Daar kunt u op rekenen. Ook de veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij richten we ons zowel op de patiëntveiligheid als op medewerkersveiligheid.

Kwaliteitskeurmerken

De verschillende locaties van Rijnstate beschikken over een groot aantal kwaliteitskeurmerken en certificaten. Dit geeft aan dat ook onze kwalitatief hoogwaardige zorg door externe partijen wordt erkend en dat wij continu werken aan het behouden en verbeteren van deze kwaliteit. De afgelopen jaren kreeg Rijnstate van verschillende organisaties een keurmerk, accreditatie of certificaat.

Telefoonnummers Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek

Chirurgie: 088 - 005 7737
Orthopedie: 088 - 005 7744

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: