Specialismen
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Revalidatiegeneeskunde

Het kan voorkomen dat uw lichaam door een bepaalde aandoening of ziekte niet (meer) optimaal functioneert. Revalidatie helpt u uw functioneren te verbeteren en/of (functie)stoornissen te voorkomen.

Onze revalidatieartsen helpen u bij het herstel of het leren omgaan met beperkingen als gevolg van een ziekte, aangeboren afwijking of ongeval. Revalidatiegeneeskunde wordt veel toegepast bij patiënten met neurologische aandoeningen (beroerte of hersenletsel), chronische pijn, reuma, amputaties en fracturen.

Revalidatie na een CVA

De revalidatie artsen zijn ook betrokken bij het nazorgtraject voor mensen die een CVA hebben gehad. De CVA-nazorgverpleegkundige bespreekt met u de gevolgen van het CVA voor het dagelijkse leven. Afhankelijk van de problematiek schakelt zij de neuroloog of revalidatiearts in. De revalidatiearts kan als nodig een revalidatietraject opstarten.

Contact

Bij Rijnstate kunt u online via Mijn Rijnstate en telefonisch uw afspraak maken, wijzigen of annuleren op een van de poliklinieken.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 088 - 005 7327

Looproutes

Route Rijnstate Arnhem: 65
Route Rijnstate Zevenaar: 6

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: