Praktische informatie
Patiënt en radiodiagnostisch laborant bij CT-apparaat

Vergoedingen

Wilt u informatie over de kostprijs van een radiologische verrichting bij Rijnstate? Vraag dan het tarief op door een e-mail te sturen naar zorgadministratie@rijnstate.nl. U kunt de tarieven ook telefonisch opvragen van dinsdag tot en met donderdag tussen 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 088 - 005 5734.

Het is lastig is om van tevoren precies aan te geven wat de kosten van een bepaald onderzoek zullen zijn, omdat dit afhangt van eventueel aanvullend- en/of vervolgonderzoek.

Aanvragen door een huisarts

Let op! Niet alle zorgverzekeringen vergoeden de kosten van een CT- of MRI-scan als deze wordt aangevraagd door een huisarts. Ons advies is om dit zelf na te vragen bij uw eigen zorgverzekeraar.

Kosten van nucleair geneeskundig onderzoek (anders dan een DEXA-scan) en specialistische radiologische verrichtingen (zoals dotterbehandelingen en drainages) worden helemaal niet vergoed door uw zorgverzekeraar als deze onderzoeken door een huisarts is aangevraagd. Uiteraard wel als uw specialist dit aanvraagt.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: