Praktische informatie
Patiënt en radiodiagnostisch laborant bij CT-apparaat
Laatste informatie over het coronavirus

Afspraak maken

Voor alle onderzoeken op onze afdeling heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Vanwege het coronavirus is het momenteel voor alle onderzoeken nodig om een afspraak te maken, dus ook voor een CT-scan of foto's van uw skelet, longen of uw buik. Om volle wachtkamers te voorkomen maken we tijdelijk geen foto's en scans op inloop, zodat iedereen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden in de wachtkamer.

Een afspraak maken bij Radiologie

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur de afdeling Radiologie via telefoonnummer 088 – 005 7795 (voor skelet-, long- of buikfoto’s). Gaat het om een CT-scan, bel dan 088 – 005 7488.

Zorg ervoor dat u precies op tijd bent

We vragen u vriendelijk om stipt op tijd voor de afspraak te zijn en niet meer tien minuten van tevoren. Kom alleen naar uw afspraak, tenzij anders met u is afgesproken. Dit is belangrijk om de 1,5 meter afstand te kunnen houden en de drukte in het ziekenhuis te beperken. Is met u afgesproken dat u 1 begeleider mee mag nemen? Dan moet deze buiten de wachtruimte van de afdeling Radiologie wachten.

Een afspraak als u ziek of verkouden bent

Heeft u koorts, moet u hoesten, niezen of snotteren? Overleg dan met uw huisarts hoe u naar de afdeling Radiologie kunt komen. Als de kans bestaat dat u besmet bent met het coronavirus, is het nodig dat u via een andere route het ziekenhuis binnenkomt.

Uitslag

De uitslag van het onderzoek wordt naar uw behandelend arts gestuurd. U spreekt met hem/haar af hoe en wanneer u de uitslag krijgt. Meestal krijgt uw behandelend arts de uitslag binnen één tot twee werkdagen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: