Praktische informatie
Patiënt en radiodiagnostisch laborant bij CT-apparaat

Afspraak maken

Voor alle onderzoeken op de afdeling Radiologie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of behandelend specialist. Voor alle onderzoeken is het nodig om een afspraak te maken, dus ook voor een CT-scan of foto's van uw skelet, longen of uw buik. We maken geen foto's en scans op inloop.

Een afspraak maken bij Radiologie

Wilt u een afspraak maken? Belt u dan op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur de afdeling Radiologie via telefoonnummer 088 – 005 7795 (voor skelet-, long- of buikfoto’s). Gaat het om een CT-scan, bel dan 088 – 005 7488.

Afspraak röntgenfoto online maken

Heeft u een verwijzing van uw huisarts om een röntgenfoto te laten maken? Dan kunt u uw afspraak ook zelf online inplannen. U heeft hiervoor het ZorgDomein-nummer nodig dat op uw verwijzing staat.

Maak uw afspraak online

Uitslag

De uitslag van het onderzoek wordt naar uw behandelend arts gestuurd. U spreekt met hem/haar af hoe en wanneer u de uitslag krijgt. Meestal krijgt uw behandelend arts de uitslag binnen één tot twee werkdagen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: