1. Verpleegafdeling Neurologie
Neurologie
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Verpleegafdeling Neurologie

De verpleegafdeling Neurologie is in Rijnstate Arnhem (A-toren) op de vijfde etage en bestaat uit twee vleugels. A5 vleugel 1 heeft achttien bedden voor patiënten met verschillende neurologische aandoeningen. Op A5 vleugel 4 bevindt zich is de stroke-unit met elf bedden. De andere bedden op deze vleugel zijn voor de afdeling Cardiologie.

Stroke-unit

Op een van de vleugels bevindt zich de stroke-unit. Op de stroke-unit worden patiënten opgenomen die net een beroerte hebben gehad. Door de inrichting van deze unit is het mogelijk om snel onderzoek te doen naar de oorzaak van de beroerte en vervolgens in een vroeg stadium de behandeling te starten. Waaronder bijvoorbeeld revalidatie. De snelle diagnostiek en behandeling op de stroke-unit heeft een gunstige invloed op de toekomstverwachtingen van de patiënt.

Bezoektijden

Dagelijks is er van 14.00 tot 20.00 uur bezoektijd op de verpleegafdeling Neurologie. Het is belangrijk dat patiënten niet te veel belast worden door zowel hun eigen bezoek als dat van een andere patiënt. Kom daarom met niet meer dan twee tot drie personen per patiënt tegelijk op bezoek!

Contact

Telefoonnummer: 088 - 005 6552 (vleugel 2)
Telefoonnummer: 088 - 005 6548 (vleugel 3)
Secretariaat verpleegafdeling Neurologie: 088 - 005 6543

Adresgegevens Rijnstate Arnhem