Verpleegkundig spreekuur Maag-darm-leverziekten (MDL)

Contact

Wanneer u nog vragen heeft over het verpleegkundig spreekuur of over deze informatie beantwoorden wij die graag. Uiteraard staan wij open voor suggesties voor verdere verbetering van de verpleegkundige polikliniek MDL. 

Telefonisch contact 

Voor vragen over uw ziekte, behandeling of toenemende klachten is de verpleegkundige iedere dag bereikbaar. U kunt contact met haar opnemen via het Klant Contact Centrum tussen 8.30 en 17.00 uur, telefoonnummer: 088-005 6800. 

Keuzemenu bij telefonisch contact 

  • Toets 1: met behulp van het keuzemenu kunt u via toets 1 vragen stellen over uw afspraak of het verplaatsen hiervan.
  • Toets 2: via toets 2 komt u in contact met de spreekuurassistente. Zij kan aan de hand van uw vragen of klachten een afspraak plannen bij de verpleegkundige.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te verwijzen naar de verpleegkundige of verpleegkundig specialist waar u al bekend bent. Bij acute vragen of spoed krijgt u een afspraak op de dag zelf. 

Digitaal contact 

Digitaal vragen stellen gaat nu via een e-consult en niet meer via een e-mail. 

In Mijn Rijnstate leest u hoe u kunt inloggen en wat de mogelijkheden zijn voor het versturen van e-consulten. Hier kunt u ook aangeven op welke manier u een melding wilt krijgen als er nieuwe berichten zijn in Mijn Rijnstate. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: