Maag-, Darm- en Leverziekten

Verpleegafdeling

Algemene informatie

Wilt u weten wat u kunt verwachten als u wordt opgenomen op de verpleegafdeling van de MDL? U leest er alles over in onze folder

Bewegen op de afdeling

Als u op de verpleegafdeling van de MDL wordt opgenomen, vinden we het belangrijk dat u voldoende beweegt. Bedrust zorgt namelijk voor spierafbraak, wat voorkomen kan worden als u goed blijft bewegen.  

Op de patiëntenkamer is natuurlijk een bed aanwezig. Het bed is echter alleen bedoeld om te slapen en te rusten. Wij adviseren u zoveel mogelijk overdag uw kleding aan te trekken en te blijven bewegen. Het is belangrijk om goede schoenen en eventueel uw eigen stok, rollator of rolstoel mee te nemen. Er hangt een poster met adviezen over bewegen op de gang en er staat een folder op uw nachtkastje. U kunt ook uw verpleegkundige vragen om u tips te geven over hoe u zoveel mogelijk kunt bewegen en welke oefeningen u kunt doen. Tip: neem uw visite mee voor een wandeling!

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: