Afdeling Kinderen/Jongeren
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Maaltijden voor inroomende ouders

Als ouders/verzorgers kunt u op de afdeling mee-eten met uw kind. U kunt tegen een gereduceerd tarief eten bestellen bij de service-assistent. Dit geldt voor alle maaltijden. De prijzen voor u als ouder/verzorger zijn als volgt: 3 euro voor ontbijt of lunch en 6 euro voor het diner. Andere bezoekers van uw kind (dus geen ouder/verzorger) kunnen ook mee-eten. Hiervoor gelden de volgende prijzen: 4 euro voor ontbijt of lunch en 8,50 euro voor het diner.

Eten van huis meenemen of laten brengen

U kunt ook eten van thuis mee (laten) brengen. Meegebrachte etenswaren kunnen in de koelkast bewaard worden als deze voorzien worden van naam, kamernummer en de datum. De koelkast is terug te vinden in de loungeruimte en het speelgebied. Hier bevindt zich ook een magnetron om maaltijden op te warmen. De verpleegkundige laat jullie zien waar deze ruimte zich bevindt. U wordt verzocht de ruimte verzorgd achter te laten.

Op de begane grond zit restaurant Vermaat. Het personeelsrestaurant bevindt zich op de tweede etage. Ook hier zijn beperkt maaltijden te koop.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: