Informatiedag Bevallen@Arnhem
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Rondkijken op een verloskamer

Als u in het ziekenhuis bevalt, dan gebeurt dit in één van de negen verloskamers van Rijnstate. Dan wilt u natuurlijk van te voren de verloskamer wel even zien. Dat kan door mee te gaan met de rondleiding op één van de verloskamers in Rijnstate.

Voorafgaand aan het kijken op de verloskamer geeft een verpleegkundige allerlei praktische informatie, bijvoorbeeld over wat u mee moet nemen naar het ziekenhuis en waar u zich moet melden als u komt voor uw bevalling.

Elk kwartier een rondleiding

Elk kwartier starten we met een rondleiding. Per rondleiding kunnen er een beperkt aantal mensen mee. Bij binnenkomst op de informatiedag Bevallen@Arnhem kunt u zich direct aanmelden voor een rondleiding.

Alleen als de verloskamers vrij zijn

De rondleidingen zijn overigens onder voorbehoud. Als alle verloskamers die dag of een deel van de dag bezet zijn vanwege bevallingen dan gaat de rondleiding niet door.

Verloskamer bad 2 verpleegkundigen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: