Specialismen
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus
Zorgen over uw gezondheid of die van uw kindje?

Neem contact op met uw verloskundige of zorgverlener in Rijnstate.

Kan ik nog poliklinisch bevallen in het ziekenhuis?

Ja, u kunt nog bevallen in ons ziekenhuis. Bekijk de richtlijnen in onze veelgestelde vragen

Gynaecologie

Gynaecologie is het specialisme dat zich bezighoudt met:

  • verloskunde
  • aandoeningen aan de vrouwelijke geslachtsorganen en bekkenbodem
  • behandeling van patiënten met vruchtbaarheidsproblemen.

Gynaecologie maakt deel uit van ons Centrum voor Vrouw en Kind in Rijnstate Arnhem. Bekijk het filmpje hierboven voor een rondleiding door het centrum.

Bevallen in Rijnstate Arnhem

Elke vrouw die dat wil kan bevallen in het ziekenhuis. Soms moet u zelfs in het ziekenhuis bevallen, bijvoorbeeld omdat u een tweeling verwacht of omdat uw kindje in een stuit ligt. Wij noemen dat bevallen op medische indicatie. Maar het kan ook zo zijn dat u zelf graag wilt bevallen in het ziekenhuis, onder begeleiding van uw eigen verloskundige. Ook dan biedt Rijnstate u een veilige en fijne plek om te bevallen.

Informatiedag Bevallen@Arnhem digitaal

In de normale situatie organiseren wij vijf keer per jaar een informatiedag Bevallen@Arnhem in ons ziekenhuis. Door het coronavirus kunnen we je helaas niet persoonlijk ontvangen in ons ziekenhuis. Toch willen we je graag informeren over alles wat je kunt verwachten rond je bevalling.

Bekijk de pagina Bevallen@Arnhem

Borstvoedingsvriendelijk ziekenhuis

Rijnstate Arnhem is gecertificeerd als 'Borstvoedingsvriendelijk ziekenhuis'. Dit betekent dat we de vuistregels van de WHO en UNICEF volgen om de borstvoeding te laten slagen. Geeft u er de voorkeur aan om flesvoeding te geven, dan respecteren wij uiteraard uw keuze. Ook dan kunt u bij onze afdelingsmedewerkers terecht voor adviezen hierover.

Lactatiedeskundigen van het Regionaal Overleg Borstvoeding (ROB) geven regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over borstvoeding. Via deze website kunt u zich voor deze bijeenkomsten aanmelden.

Meer informatie

Hier vindt u folders, filmpjes en/of websites.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Een dag na de robotoperatie mocht ik al weer naar huis’
Janny Soyak - gynaecologen - robot

Een grote verzakking werd bij Janny Soyak-Termeer verholpen door middel van een operatie met de Da Vinci-robot. "Ik heb geen pijn gehad en ben niet ziek geweest, ondanks dat het een grote ingreep was."

Lees meer of Bekijk alle patiëntervaringen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: