Specialismen
Patient vrouw staat met verpleegkundige

Waarom kiezen voor ons?

 • Meerdere professionals onder een dak.
 • Persoonlijke benadering.
 • Innovatieve zorgtechnieken.

 

 • Prachtige comfortabele kliniek.
 • Hypermodern operatiekamercomplex.
 • Korte wachttijden.

 

 • Kort verblijf, onder andere door single visits.
 • De meeste operaties vinden plaats in onze kliniek in Zevenaar, goed bereikbaar (langs de A12) en gratis parkeren voor de deur.
Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek

Stel u heeft een liesbreuk of u moet een nieuwe knie, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk aan geholpen worden. Dat kan in de Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek.

U kunt bij ons terecht voor chirurgische en orthopedische ingrepen die goed planbaar zijn. We hebben het dan over o.a. liesbreukoperaties en heup- en knievervangingen. Dankzij de planbaarheid van deze ingrepen bieden wij u goed georganiseerde efficiënte zorg. Zo is het mogelijk om in één dag van uw liesbreuk af te zijn. In principe vinden alle verrichtingen plaats in onze kliniek in Zevenaar. Heeft u een reden om hiervan af te wijken, dan kunt u dat zelf aangeven. Ook kan de anesthesioloog een afwijkend advies geven voor de locatie van de operatie.

Uw zorg in professionele handen

Uw behandeling verloopt bij ons snel, veilig, comfortabel, vanaf uw eerste bezoek tot aan het ontslag. Wij bieden u:

 • Een hoge mate van expertise: onze chirurgen voeren jaarlijkse vaak dezelfde operatie uit. Hierdoor bouwen zij meer expertise op dan een chirurg die slechts enkele ingrepen per jaar verrichten en is er meer aandacht voor het leveren van persoonlijke zorg.
 • Meerdere professionals onder één dak. Hierdoor heeft u wanneer nodig snel toegang tot andere medisch specialistische expertise. Bovendien maken we bij bepaalde ingrepen gebruik van een multidisciplinaire aanpak, zoals bijvoorbeeld met fysiotherapie wanneer een patiënt een nieuwe knie krijgt.
 • Deskundigheid in complexere ingrepen en opvang bij mogelijke complicaties. De omgeving van een ziekenhuis biedt u deze garantie.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Ik ben verbaasd dat ik zo snel weer kan lopen’
Maria de Vreede - ingang Rijnstate Zevenaar

Maria de Vreede heeft te maken met slijtage van haar heup en krijgt in Rijnstate Zevenaar een nieuwe heup. "Een uur na de operatie kwam de fysiotherapeut langs en ik was verbaasd dat het al lukte om op mijn geopereerde been te lopen." 

Lees meer of Bekijk alle patiëntervaringen

Telefoonnummers Rijnstate Orthopedische en Chirurgische Kliniek

Chirurgie: 088 - 005 7737
Orthopedie: 088 - 005 7744

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: