Mijn Rijnstate
Twee verpleegkundigen staand met handen in de zij en liften op de achtergrond

E-consult

Een e-consult is een afspraak met uw zorgverlener per e-mail. Het is een alternatief voor een telefonische afspraak of een afspraak in de spreekkamer. U stelt eenvoudig en veilig uw vraag aan uw zorgverlener via deze beveiligde website.

Gebruik een e-consult om vragen te stellen die niet kunnen wachten tot uw volgende afspraak. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen een reactie te geven.

U kunt een e-consult sturen naar de zorgverleners waar u op dat moment onder behandeling bent. Via de pagina e-consult heeft u de mogelijkheid om een nieuw e-consult te starten, nieuwe e-consultberichten te lezen en te beantwoorden en ‘gesloten’ e-consulten terug te lezen.

  • Voor een nieuw onderwerp: start een nieuw e-consult.
  • Voor vragen of opmerkingen binnen een openstaand onderwerp: ga naar het betreffende onderwerp en reageer op het laatste bericht.
  • Onderwerpen waar ‘Gesloten’ achter staat, kunnen niet meer beantwoord worden.

Uw bericht komt binnen bij een medewerker van de polikliniek.

Heeft u een medische vraag gesteld, dan sturen zij uw bericht door aan uw zorgverlener. Het streven is binnen twee werkdagen een reactie te geven op uw bericht.

Voor overige vragen streven we ernaar om binnen één werkdag een reactie te geven.

Sinds 1 januari 2018 kan een e-consult in rekening gebracht worden bij u of bij uw zorgverzekeraar. Dit is alleen zo als het consult een herhaalafspraak vervangt bij uw arts of verpleegkundig specialist op de polikliniek in het ziekenhuis. Dit 'consult op afstand' telt mee voor het eigen risico dat u betaalt.

Een berichtje aan uw specialist om te vertellen dat het intussen beter met u gaat of een vraag waarop de spreekuurassistent u het antwoord kan geven, wordt niet in rekening gebracht.

 Heeft u al een berichtenwisseling via e-consult met uw behandelaar en stelt u een vraag over het zelfde openstaande onderwerp, dan wordt dit niet apart in rekening gebracht.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!