Mijn Rijnstate
Twee verpleegkundigen staand met handen in de zij en liften op de achtergrond

Afspraken

Nee, u kunt geen afspraak maken voor vandaag. Hoe snel u terecht kunt, verschilt per polikliniek. Heeft u een spoedafspraak nodig, neem dan contact op met uw huisarts. Uw huisarts kan een spoedafspraak voor u maken in het ziekenhuis.

Op Mijn Rijnstate onder 'Agenda' vindt u al uw afspraken. 

Wilt u een afspraak veranderen, klik dan bij de betreffende afspraak op 'Veranderen'. Wilt u een afspraak afzeggen, klik dan bij de betreffende afspraak op 'Afzeggen'. 

Als u hiervoor toestemming heeft gegeven, krijgt u een e-mail met een bevestiging dat u de afspraak heeft veranderd of afgezegd.

Als u hiervoor toestemming heeft gegeven, ontvangt u twee dagen voor uw afspraak een herinnering van uw afspraak via een sms-bericht.

Om er zeker van te zijn dat uw afspraak ingepland staat, adviseren wij u de betreffende polikliniek te bellen. De telefoonnummers van alle poliklinieken vindt u op onze website.

Geef bij de Registratiebalie aan dat u geen sms’jes en geen e-mails meer wilt ontvangen. Dat kan op elke locatie van Rijnstate. U kunt uw voorkeuren altijd laten aanpassen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: