Veelgestelde vragen
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Behandeling van Crohn en colitis

Dat kan. We zien veel patiënten die niet uit de directe omgeving van Arnhem komen. Als u een verwijzing van uw huisarts heeft wordt het consult normaal gesproken vergoed. Raadpleeg voor de zekerheid de voorwaarden van uw ziektekostenverzekering.

Dat kan. Als u een verwijzing heeft van uw huisarts of van uw specialist van een ander ziekenhuis wordt het consult normaal gesproken vergoed. Raadpleeg voor de zekerheid de voorwaarden van uw ziektekostenverzekering.

Het kan voorkomen dat u gevraagd wordt om een medische verklaring van uw arts voor te leggen, bijvoorbeeld bij het aanvragen een hypotheek of levensverzekering. Het verstrekken van medische informatie is verbonden aan strenge regels. Een verzoek tot een medische verklaring wordt alleen door uw MDL-arts verstrekt na een schriftelijke aanvraag van een medisch adviseur of arbo-arts nadat u hiervoor hebt getekend bij de aanvrager.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!