Topklinische zorg
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Onderwijs en opleidingen

Kenmerkend voor de STZ-ziekenhuizen is het opleidingsklimaat dat is afgestemd op een enorme verscheidenheid aan opleidingen en onderwijs op medisch specialistisch gebied. Veelal zijn de onderwijssituaties multidisciplinair. Met onze locatie in Arnhem als opleidingsziekenhuis biedt Rijnstate zorgverleners de kans om een stap verder te komen. Met uitstekende mogelijkheden voor coassistenten, arts-assistenten, verpleegkundigen en paramedici.

Leerhuis

Rijnstate heeft een eigen gebouw voor leer- en ontwikkelactiviteiten, het Leerhuis. Vanuit elke beroepsgroep wordt optimale ontwikkeling en ondersteuning geboden, voor zowel medisch als niet-medisch personeel.

Opleidingsklimaat

Rijnstate staat garant voor een veelzijdige en stimulerende werk- en leeromgeving met gerichte opleidingen en uitstekende praktijkmogelijkheden op drie locaties. In combinatie met nieuwe onderwijstechnieken biedt Rijnstate een opleidingsklimaat waarin je je als zorgverlener optimaal voorbereidt op de patiënt van de toekomst.

Meer informatie over Werken en Leren bij Rijnstate

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: