Rijnstate. Voorop in zorg voor jou.
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Onze locaties zo optimaal mogelijk inrichten

Om ook in de toekomst onze ambities waar te kunnen maken en te kunnen blijven investeren en vernieuwen als topklinisch ziekenhuis, is een financieel gezonde organisatie erg belangrijk. Dat doen we onder andere door te blijven investeren in ons ziekenhuis, slimmer in te kopen, meer samen te werken met andere zorgaanbieders en onze locaties zo optimaal mogelijk in te richten.

Rijnstate Arnhem ontwikkelen we tot een plek waar alle acute en complexe zorg in de regio plaatsvindt. Hiervoor hebben we een modern operatiekamercomplex (OKC) en een moderne Intensive Care (IC) nodig, die op dit moment worden gebouwd. Ook zijn we gestart met de bouw van het nieuwe Centrum voor Vrouw en Kind en de verpleegafdelingen van Geriatrie en Oncologie.

Ons ziekenhuis in Zevenaar willen we verder ontwikkelen tot centrum voor planbare zorg en ouderenzorg.

De zorg in Velp willen we de komende jaren verplaatsen naar andere locaties. We hebben het gebouw verkocht maar huren het nog tot eind 2022. Om onze patiënten te kunnen blijven helpen, willen we wel zorg blijven aanbieden in de gemeente Rheden. Dit onderzoeken we samen met huisartsen.

We onderzoeken ook of we de zorg van onze polikliniek in Arnhem-Zuid kunnen verplaatsen naar een nieuwe vestiging in de gemeente Overbetuwe, waar het zorgaanbod uitgebreid wordt. Gezien de bevolkingsgroei zitten we daar dichter bij veel van onze patiënten. We zouden ons graag willen vestigen op de locatie Spoorlaan/Elst Centraal in Elst. We onderzoeken of dit haalbaar is. Als dit niet haalbaar blijkt, worden andere locaties bekeken.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: