Rijnstate. Voorop in zorg voor jou.
Patiënte met arts en verpleegkundige in een behandelkamer

Onze koers

Rijnstate heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een medisch-specialistisch kennis- en expertisecentrum. Als medisch-specialistisch expert werken wij samen met onze patiënten en een netwerk van zorgpartners om hun gezondheid en functioneren te bevorderen. We doen dit op zo’n manier dat onze zorg maximale waarde toevoegt voor onze patiënten. Dat betekent dat we zorg leveren die ertoe doet voor en die past bij de individuele patiënt. Dat betekent ook dat we voortdurend onderzoek doen om de zorg waardevol te innoveren. En dat we onze zorg op een zo efficiënt mogelijke manier leveren, op de plek waar dat het meest doelmatig en in aansluiting op de behoeften van patiënten kan.

We verlenen onze zorg waar mogelijk steeds meer op afstand, met inzet van digitale innovaties. Hiertoe maken we als ziekenhuis de komende jaren een digitale transformatie door. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Hen geven wij de kans zich volop persoonlijk te ontwikkelen in een innovatieve, dynamische organisatie. Zodat zij als professionals van maximale waarde kunnen zijn. Binnen Rijnstate geloven we dat goede zorg voor onze patiënten start met goede zorg voor elkaar. Dat betekent dat we naar elkaar luisteren. Ieders bijdrage doet ertoe. Zo geven wij samen optimaal vorm aan de organisatie en de zorg.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: