Bijdragen aan het milieu
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend
Laatste informatie over het coronavirus

Duurzame mobiliteit

Stimuleren gebruik fiets en openbaar vervoer

Wij stimuleren medewerkers om met de fiets naar het werk te komen. We hebben een fietsplan met mogelijkheden om fietsonderhoud te vergoeden. Ook hebben we afspraken met fietsleveranciers waar medewerkers met een aantrekkelijke korting een fiets kunnen aanschaffen. Medewerkers die met hun elektrische auto komen, kunnen deze opladen bij speciale oplaadpalen. Daarnaast is het mogelijk om via de werkgever een ‘collectief’ OV-abonnement af te sluiten.

Bedrijfsauto’s voor zakelijke ritten

Onze bedrijfsauto’s rijden zoveel mogelijk op gas of elektriciteit. Vier auto’s rijden op aardgas. Rijden op aardgas is beter voor het milieu dan rijden op benzine en diesel. CNG-motoren zijn schoner en stoten minder schadelijke stoffen uit, zoals roet en benzeen. Een CNG-motor stoot bovendien 20 procent minder CO2 uit dan een benzinemotor en liefst 80 procent minder fijnstof dan een dieselmotor.

Ook is er een 100 procent elektrische auto aangeschaft. Op dit moment heeft 100 procent elektrisch rijden nog wel het nadeel dat de actieradius beperkt is en de auto alleen kan worden ingezet voor korte afstanden.

Pendelbussen personeel

Onze locatie in Arnhem-Noord heeft voor haar personeel niet voldoende parkeerplekken op eigen terrein. Personeel dat met de auto komt, heeft daarom de mogelijkheid om gratis te parkeren bij het Nederlands Openluchtmuseum. Zij worden met pendelbusjes naar het ziekenhuis vervoerd. Deze pendeldienst is gratis en vindt grotendeels plaats met elektrische busjes.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: