Rijnstate bouwt voor de beste zorg
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend
Laatste informatie over het coronavirus

Psychiatrie

De verpleegafdeling Psychiatrie is de afgelopen periode geheel vernieuwd. Inmiddels zijn de vernieuwde open en gesloten afdeling in gebruik genomen. Ook de therapieruimtes en de polikliniek  zijn vernieuwd. 

Wat is er gerealiseerd?

Alle kamers van de gesloten afdeling zijn eenpersoonskamers, voorzien van eigen sanitair en voorzieningen voor deze complexe zorgvraag. Op de open afdeling zijn enkele eenpersoonskamers en acht tweepersoonskamers. Tussen de open en gesloten verpleegafdeling bevindt zich een flexibele zone, die naar behoefte bij één van beide afdelingen betrokken kan worden. Beide verpleegafdelingen hebben een huiskamer en diverse therapieruimtes. De gesloten afdeling heeft toegang tot een balkon, waardoor het mogelijk is om meer te genieten van buitenruimte. De centrale verpleegpost en een ontvangstbalie zorgen voor een optimaal overzicht op de afdeling en voor een prettige ontvangst voor patiënten en bezoekers.

Eenpersoonskamer Tweepersoonskamer
Centrale balie en ontvangst
Overzicht alle projecten
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: