Rijnstate bouwt voor de beste zorg
Intensive Care
Laatste informatie over het coronavirus

Intensive Care/Medium Care

Wat verandert er op de IC en MC?

Rijnstate bouwt aan een Intensive Care (IC) en Medium Care (MC) die patiënten hoogwaardige kwalitatieve en veilige zorg biedt in een moderne omgeving. De Intensive Care en Medium Care krijgen allemaal éénpersoonskamers. Deze kamers bieden ruimte en rust aan de patiënt. Ook is meer gelegenheid voor de familie om bij de patiënt te zijn. Er komen drie familiekamers en een woonkamer. De IC gaat van vijftien naar zestien bedden. De nieuwe MC bestaat uit zes bedden.

Virtuele tour

Vernieuwde kamer Intensive Care bed Eenpersoonskamer Vernieuwde kamer Intensive Care muur Eenpersoonskamer zicht vanuit bed

 

Planning

Start bouwwerkzaamheden: februari 2018
Ingebruikname: februari 2020

Stand van zaken

In oktober 2018 is de eerste nieuwe IC-unit met acht eenpersoonskamers en een interimafdeling met drie zalen van twee bedden in gebruik genomen. Om een indruk te krijgen van hoe deze nieuwe vleugel eruit ziet kunt u een virtuele tour bekijken.

Overzicht alle projecten

 

Blokken bouwhuisstijl
Overzicht alle projecten
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: