Rijnstate bouwt voor de beste zorg
Spelkamer Centrum Vrouw en Kind
Laatste informatie over het coronavirus

Centrum voor Vrouw en Kind

Wat is het Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind?

Eind 2018 is de bouw van ons Centrum voor Vrouw en Kind gestart. De afdeling Geboortezorg heeft allemaal gezinskamers waar moeders samen met hun baby verzorgd worden. Partners mogen blijven, ook als je nog niet bevallen bent. De gezinskamers hebben een moderne uitstraling die gezinsgerichte zorg ondersteunen en voor privacy en comfort zorgen. Alle verloskamers in het nieuwe Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind hebben de beschikking over een bad. Een aantal verloskamers heeft een speciaal bevalbad.

Planning

Start bouwwerkzaamheden: december 2018
Ingebruikname: voor de zomer van 2020 nemen we het eerste deel van het Rijnstate Centrum voor Vrouw en Kind in gebruik en medio 2021 het totale centrum.

Overzicht alle projecten

 

Blokken bouwhuisstijl Impressie speelkamer impressie spelkamer kindercentrum Impressie centrale lounge Moeder-Kindcentrum impressie centrale lounge Impressie wachtkamer Gynaecologie impressie wachtkamer gynaecologie
Overzicht alle projecten
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: