Rijnstate bouwt voor de beste zorg

afdeling Dialyse

De verbouwing van de afdeling Dialyse in Rijnstate Arnhem is gestart. De werkzaamheden duren tot begin juli 2019. De bouwplaats bevindt zich aan de voorkant van het ziekenhuis. Tijdens de bouw blijft telkens één helft van de afdeling in gebruik. Dit betekent dat een deel van de patiënten in Arnhem behandeld blijft worden en er tijdelijk ook op zondag gedialyseerd gaat worden. Op locatie Zevenaar wordt het aantal dialyse-behandelingen tijdens de bouwperiode uitgebreid. Hiermee blijft de behandelcapaciteit gewaarborgd.   

In de zomer 2019 staat er een geheel up-to-date, optimaal functionerende dialyseafdeling in healing environment sfeer. De nieuwe afdeling is veel rustiger opgezet. Er zijn zes dialyseplekken per kamer, er is meer ruimte per bed en meer opbergruimte voor rolstoelen, scootmobiels en medische apparatuur. Ook zijn er meer flex-werkplekken en meer ruimtes beschikbaar om patiënten in alle rust te woord te kunnen staan.

Naast de zichtbare renovatie van de ruimtes worden ook voorzieningen waarmee de dialyse behandelingen worden uitgevoerd geheel vernieuwd. Hiermee is de afdeling toekomstbestendig.

Dialyse zicht vanuit balie
Dialyse zicht vanuit bed
Blokken bouwhuisstijl
Overzicht alle projecten
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: