Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Versoepelingen bezoektijdenVanaf maandag 13 juni versoepelen we onze huidige bezoektijden. Er zijn dan 2 bezoekers tegelijk welkom bij een patiënt tussen 12.00 en 13.30 uur en tussen 17.30 en 20.00 uur. We kiezen voor twee aparte tijdsblokken om zo de rust van onze patiënten optimaal te waarborgen.

Enkele afdelingen hebben afwijkende bezoekregels. Dit geldt onder andere voor de Intensive Care, Medium Care, het Kindercentrum, de SEH en de afdeling Geboortezorg. Vanaf maandag 13 juni vindt u de actuele bezoekregels op de pagina Bezoektijden.

Coronamaatregelen

Om onze kwetsbare patiënten te beschermen, houden we nog even vast aan een aantal maatregelen. Zo vragen we patiënten en bezoekers om een zelftest te doen bij corona-gerelateerde klachten. Bij een positieve uitslag, blijft u thuis. Is de uitslag negatief? Dan kunt u naar het ziekenhuis komen, maar draagt u wél een mondneusmasker. U kunt een mondneusmasker pakken bij binnenkomst in ons ziekenhuis. Ook als het niet hoeft, maar u zich daar prettiger bij voelt.

Kijk voor uw komst naar ons ziekenhuis op onze website voor de actuele maatregelen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: