Verkeershinder door groot onderhoud aan John Frostbrug in ArnhemRijkswaterstaat voert tot 10 september werkzaamheden uit aan de John Frostbrug in Arnhem. 

 

Van 24 juli tot 10 september is de John Frostbrug volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, het openbaar vervoer en de hulpdiensten.

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de brug. De trolleybussen worden omgeleid via de busbaan van de Nelson Mandelabrug. Alternatieve routes richting het centrum van Arnhem zijn de N325 Pleijbrug en de Nelson Mandelabrug.

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de brug bestaan uit het repareren van het betondek, asfalteren, het vernieuwen van de voegovergangen en het schilderen van delen van de brug. Tijdens het groot onderhoud aan de brug voert de gemeente Arnhem ook noodzakelijke andere werkzaamheden uit in de omgeving.

Reisalternatieven

Het advies is om tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk gebruik te maken van de fiets. Vanwege het groot onderhoud aan de John Frostbrug is de FietsChallenge A12 uitgebreid voor werknemers en andere forenzen, die werken in het centrum van Arnhem of Arnhem-Oost. Kijk voor meer informatie op www.fietschallengeA12.nl. Als u toch met de auto gaat, kunt u ook gebruikmaken van het P&R-terrein bij het GelreDome en hier overstappen op de bus of een elektrische fiets huren.

Meer informatie over de werkzaamheden staat op www.rws.nl/johnfrostbrug.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!