Laatste informatie over het coronavirus

Rijnstate scherpt coronamaatregelen aanVanwege de toename van besmettingen scherpt Rijnstate de coronamaatregelen aan. Zo vragen we bezoekers, patiënten en medewerkers een mondneusmasker te dragen als ze het ziekenhuis binnengaan. De maatregelen gaan op vrijdag 16 juli in en duren in elk geval drie weken.

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis of komt u bij ons op bezoek? Dan kunt u uw eigen mondneusmasker dragen. Bent u die vergeten, dan krijgt u aan de deur bij Rijnstate een mondneusmasker aangereikt. U houdt het masker tijdens uw hele bezoek aan het ziekenhuis op. Tenzij het noodzakelijk is om het masker af te zetten, bijvoorbeeld voor onderzoek. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Kom alleen naar het ziekenhuis

Hoe minder mensen Rijnstate ontvangt, hoe kleiner de kans dat het virus zich verspreidt. Kom dus bij voorkeur zonder begeleiding naar het ziekenhuis. Lukt dat niet? Overleg dit dan met uw behandelaar.

Bezoektijden blijven hetzelfde

De bezoektijden blijven de komende weken nog hetzelfde: tussen 14.00 en 20.00 uur zijn op de meeste afdelingen twee bezoekers per patiënt welkom. Maar let op: deze twee personen mogen niet tegelijk op bezoek komen. Meer informatie over bezoektijden vindt u hier.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: