Narcissen met gele en roze eieren
Laatste informatie over het coronavirus

Beperkte openingstijden op tweede paasdagOp tweede paasdag, maandag 5 april 2021, wordt in Rijnstate gewerkt volgens een zondagsdienst. Tijdens Pasen zijn onze poliklinieken en onderzoeksafdelingen in Arnhem, Velp, Zevenaar en Arnhem-Zuid gesloten. Ook de bloedafname is op tweede paasdag op alle locaties dicht.

Spoedzorg

In geval van nood kunt u op feestdagen uiteraard terecht bij de Spoedeisende Hulp van Rijnstate Arnhem (Wagnerlaan 55 in Arnhem) of bij de Huisartsenpost.

Andere feestdagen in april en mei

Op Goede Vrijdag (2 april) zijn alle poliklinieken, onderzoeksafdelingen en de bloedafname gewoon open. Op Koningsdag (27 april 2021), Bevrijdingsdag (5 mei), Hemelvaartsdag (13 mei) en op tweede pinksterdag (24 mei) zijn onze poliklinieken, onderzoeksafdelingen en bloedafnamelocaties gesloten. Actuele informatie over onze bloedafnamelocaties vindt u ook op www.zekerweten.nl.

Poli-apotheek Rijnstate

De Poli-Apotheek in Rijnstate Arnhem en in Rijnstate Velp is gesloten tijdens de feestdagen. In geval van nood kunt u op feestdagen contact opnemen met de Dienstapotheek Arnhem, 026- 2020 800. Op 2 april en op 5 mei is de Poli-apotheek wel gewoon geopend, in Arnhem van 8.30 tot 18.00 uur en in Velp van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 uur.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: