CT-scan
Laatste informatie over het coronavirus

Voorlopig alleen foto’s en scans op afspraak bij RadiologieWilt u een CT-scan of röntgenfoto laten maken? Dan kan dat voorlopig alleen door een afspraak te maken bij de afdeling Radiologie in Rijnstate Arnhem of Zevenaar. Om volle wachtkamers te voorkomen maken we tijdelijk geen foto’s en scans op inloop, zodat iedereen in de wachtkamer anderhalve meter afstand van elkaar kan houden. De afdeling Radiologie in Rijnstate Arnhem-Zuid is voorlopig gesloten.

Een afspraak maken bij Radiologie

Wilt u een afspraak maken om een röntgenfoto of CT-scan te laten maken? Belt u dan op werkdagen tussen 8.00 en 16.30 uur de afdeling Radiologie via telefoonnummer 088 - 005 7795 (voor skelet-, long- of buikfoto’s). Gaat het om een CT-scan, bel dan 088 - 005 7488.

Zorg ervoor dat u precies op tijd bent

We vragen u vriendelijk om stipt op tijd voor de afspraak te zijn en niet meer vijf minuten van tevoren.

Kom alleen naar het ziekenhuis

U kunt helaas geen begeleider meenemen naar het ziekenhuis. Niet naar de wachtkamer en ook niet in de spreek-/behandelkamer. De reden hiervoor is de 1,5 meter afstand maatregel die we overal toepassen. Zeker nu we weer meer poliklinische afspraken in Rijnstate plannen is de ruimte in de wachtkamers niet meer voldoende.

Controle op mogelijke klachten coronavirus

Als u naar het ziekenhuis komt, vragen we u vooraf naar uw gezondheid. Dit doen we via een digitale vragenlijst en bij de hoofdingang. Het is belangrijk dat u zelf het ziekenhuis belt als u klachten heeft die kunnen wijzen op het coronavirus. Zo nodig krijgt u een mondneusmasker op voordat u het ziekenhuis in gaat. Lees hier meer over in ons nieuwsbericht.

Heeft u een andere vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen over het coronavirus 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: