Laatste informatie over het coronavirus

Twee patiënten met coronavirus in RijnstateOp zaterdag 14 maart liggen er twee patiënten met het coronavirus (COVID-19) in Rijnstate. De patiënten zijn niet in contact geweest met andere patiënten en worden in strikte isolatie verpleegd.

Eerder deze week scherpte Rijnstate de richtlijnen voor bezoek en poli-afspraken al aan:

  • Onze medewerkers geven uit voorzorg geen hand meer.
  • Patiënten die zijn opgenomen mogen maar één bezoeker per dag ontvangen.
  • Patiënten die een afspraak hebben op de polikliniek mogen maximaal één begeleider meenemen.
  • We vragen iedereen met verkoudheid of griepklachten om niet naar het ziekenhuis te komen.

Het kan zijn dat patiënten worden gebeld om een afspraak op de polikliniek te veranderen naar een telefonische afspraak. Dit is ook aan de orde als de betreffende patiënt geen last heeft van verkoudheid of griepklachten. Zo beperken we de toestroom van patiënten naar ons ziekenhuis en verkleinen we de kans op verspreiding van het coronavirus. De arts beoordeelt of dit in de betreffende situatie kan. Hoort een patiënt niets, dan gaat de afspraak gewoon door.

Ook start Rijnstate met ingang van aanstaande maandag met een reductie van het aantal niet acute operaties. De eerste patiënten zijn al afgebeld voor maandag en dinsdag. 

Vragen? 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: