Laatste informatie over het coronavirus

Op bezoek bij iemand die in ons ziekenhuis ligt?Wilt u op bezoek bij iemand die in ons ziekenhuis ligt? Om 1.5m afstand te kunnen houden en drukte in het ziekenhuis te beperken, is er maximaal één bezoeker per patiënt per dag mogelijk. Deze bezoeker is welkom van 18.00 tot 20.00 uur. Zo proberen we patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus.

 • afdelingen waar patiënten liggen die (mogelijk) het coronavirus hebben
  Patiënten die (mogelijk) het coronavirus hebben, liggen op een aparte afdeling. Een Covid-patiënt die twee weken of langer is opgenomen, mag bezoek ontvangen. Bezoek mag uiteraard geen klachten hebben. Covid-patienten die minder dan twee weken opgenomen zijn mogen helaas geen bezoek ontvangen. We adviseren patiënten zoveel mogelijk te (video) bellen. 
 • Intensive Care
  Op de Intensive Care worden er in overleg met de familie afspraken gemaakt over bezoek.
 • afdeling Kinderen/ Jongeren
  Op deze afdeling maken ouders/verzorgers maatwerkafspraken met de medewerkers.
 • afdeling Geboortezorg
  Op de afdeling Geboortezorg is één bezoeker per dag welkom. Hier valt ook de partner (of begeleider) onder. Over het tijdstip worden in overleg met de afdeling afspraken gemaakt. De partner (of begeleider) mag wel blijven slapen. Een bezoeker mag geen klachten hebben.

Wanneer mag u niet op bezoek komen?

Kom niet op bezoek in ons ziekenhuis als u:

 •  verkouden bent of griepklachten heeft;
 •  contact heeft gehad met iemand die het coronavirus heeft;
 •  iemand bij u thuis verkouden is of griepklachten heeft.

We begrijpen dat deze maatregelen ingrijpend voor u en uw naaste zijn. We doen dit om de kans op besmetting te beperken. De veiligheid van onze patiënten, onze medewerkers en onze bezoekers staat voorop.

Contact via mobiele telefoon of tablet

Gelukkig zijn er nog andere mogelijkheden om in contact te blijven met uw naaste:

 • Heeft een patiënt een mobiele telefoon of tablet? Dan kunt u berichten sturen en (video)bellen. Als een patiënt hier hulp bij nodig heeft, dan helpen onze medewerkers graag.
 • Heeft een patiënt geen mobiele telefoon of tablet? Op iedere afdeling is een tablet beschikbaar. Als een patiënt wil videobellen, helpen onze medewerkers hierbij.

Telefonische vragen eerste contactpersoon

Heeft u vragen en bent u eerste contactpersoon van iemand die in het ziekenhuis ligt? Dan kunt u iedere ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bellen met de afdeling waar uw naaste ligt.

Meer weten?

Bekijk de antwoorden op onze veelgestelde vragen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: