Linda Wernsen-Nijmeijer zwanger
Laatste informatie over het coronavirus

Ook voor zwangeren: kom zoveel mogelijk alleen naar je afspraakIn Rijnstate hanteren wij het beleid ‘geen begeleider mee naar uw afspraak, behalve in specifieke situaties’. Dit is bijvoorbeeld de uitgebreide 20 weken echo of de vlokkentest/vruchtwaterpunctie.

Begeleiding alleen als het echt nodig is

Om te zorgen dat het niet te druk is in het ziekenhuis en iedereen 1,5 meter afstand kan houden, vragen we al onze patiënten om zonder begeleider naar het ziekenhuis te komen. De begeleider mag alleen mee naar de afspraak als dat echt nodig is. Door nu extra voorzichtig te zijn met het aantal contacten en contactmomenten, hebben we de grootste kans dat we de komende weken stap voor stap naar verdere versoepeling van de maatregelen kunnen. We rekenen op uw medewerking!

Berichtgeving in de media

In de media is in het weekend van 9 en 10 mei een bericht gedeeld waarin werd aangeven dat partners mee kunnen komen naar controles van hun zwangere vrouw. In dat bericht is ook opgenomen dat het zowel regionaal als per ziekenhuis kan verschillen wat verantwoord beleid is. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: