Laatste informatie over het coronavirus

Aangepaste bezoektijden en bezoekregels vanaf zaterdag 28 maartOm patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus, zijn onze bezoekregels en bezoektijden vanaf 28 maart opnieuw aangepast.

 • Afdelingen waar patiënten liggen die (mogelijk) het coronavirus hebben
  Patiënten die (mogelijk) het coronavirus hebben, liggen op een aparte afdeling. Hier is één bezoeker per patiënt welkom tussen 17.00 en 18.00 uur. We adviseren u zoveel mogelijk te (video)bellen.
 • Intensive Care
  Op de Intensive Care worden er in overleg met de familie afspraken gemaakt over bezoek.
 • Afdelingen Kindergeneeskunde en Neonatologie
  Op de afdelingen Kindergeneeskunde en Neonatologie zijn alleen de ouders welkom. Deze bezoektijden zijn niet gewijzigd.
 • Kraamafdeling                                                                                                                                
  Op de kraamafdeling is één bezoeker per dag welkom. Hier valt ook de partner (of begeleider) onder. Over het tijdstip worden in overleg met de afdeling afspraken gemaakt. Uw partner (of begeleider) mag niet blijven slapen.
 • Overige afdelingen
  Op andere afdelingen is tussen 19.00 en 20.00 uur één bezoeker per patiënt welkom. Stem dus met uw naaste af wie er op die dag op bezoek mag komen. We adviseren u zoveel mogelijk te (video)bellen.

Klachten van verkoudheid of griep?

Bent u verkouden of heeft u griepklachten? Kom dan niet op bezoek in ons ziekenhuis. We verzoeken u vriendelijk om u aan deze maatregel te houden.

Contact via mobiele telefoon of tablet

Gelukkig zijn er, naast het ontvangen van bezoek, nog andere mogelijkheden om in contact te blijven met uw naaste:

 • Heeft een patiënt een mobiele telefoon of tablet? Dan kunt u berichten sturen en (video)bellen. Als een patiënt hier hulp bij nodig heeft, dan helpen onze medewerkers graag.
 • Heeft een patiënt geen mobiele telefoon of tablet? Op iedere afdeling is een tablet beschikbaar. Als een patiënt wil videobellen, helpen onze medewerkers hierbij.

Telefonische vragen eerste contactpersoon

Heeft u vragen en bent u eerste contactpersoon van iemand die in het ziekenhuis ligt? Dan kunt u iedere ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur bellen met de afdeling waar uw naaste ligt.

Meer weten?

Bekijk de antwoorden op onze veelgestelde vragen.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: