1. Langere reistijd naar Rijnstate door wegwerkzaamheden
Wegmarkering

Langere reistijd naar Rijnstate door wegwerkzaamheden

In de maanden juli en augustus wordt er op verschillende plekken aan de weg gewerkt. Dit kan zorgen voor een langere reistijd naar de locaties van Rijnstate. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw reis.

Werkzaamheden rondom Rijnstate Arnhem

Van 6 juli tot en met 11 augustus voert de Gemeente Arnhem werkzaamheden uit aan een aantal wegen rondom Rijnstate Arnhem, waaronder met name de Apeldoornseweg. De Parkweg is afgesloten voor verkeer en alleen toegankelijk voor hulpdiensten en openbaar vervoer. Houd bij het plannen van uw reis rekening met vertraging. U wordt omgeleid via lokale omleidingsroutes. Lees meer over deze werkzaamheden op de website van de Gemeente Arnhem.

Werkzaamheden A325 en Pleijroute (N325)

Van 8 juli tot en met 25 augustus voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en knooppunt Velperbroek. Door deze werkzaamheden ontstaat er ernstige verkeershinder. Files zijn niet te vermijden. U wordt omgeleid via de A50, A15 en A12 en via lokale omleidingsroutes. Houd bij het plannen van uw reis rekening met vertraging. Lees meer over deze werkzaamheden op de website van de provincie Gelderland.