Wegmarkering

Langere reistijd naar Rijnstate door wegwerkzaamhedenIn de maanden juli en augustus wordt er op verschillende plekken aan de weg gewerkt. Dit kan zorgen voor een langere reistijd naar de locaties van Rijnstate. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw reis.

Werkzaamheden rondom Rijnstate Arnhem

De Gemeente Arnhem voert werkzaamheden uit aan een aantal wegen rondom Rijnstate Arnhem. De Apeldoornseweg is sinds woensdag 14 augustus in beide richtingen weer open, met uitzondering van het deel tussen de Paul Krugerstraat en Sonsbeeksingel (richting centrum). Lees meer over de werkzaamheden op de Parkweg/Wagnerlaan en Apeldoornseweg op de website van de Gemeente Arnhem.

Werkzaamheden A325 en Pleijroute (N325)

Van 8 juli tot en met 25 augustus voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de A325 en de Pleijroute (N325) tussen knooppunt Ressen en knooppunt Velperbroek. Door deze werkzaamheden ontstaat er ernstige verkeershinder. Files zijn niet te vermijden. U wordt omgeleid via de A50, A15 en A12 en via lokale omleidingsroutes. Houd bij het plannen van uw reis rekening met vertraging. Lees meer over deze werkzaamheden op de website van de provincie Gelderland.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: