1. Aan de slag als verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate? Schrijf je in voor onze open dagen!
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Aan de slag als verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate? Schrijf je in voor onze open dagen!

Benieuwd wat het werken als (bijna) verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate voor jou in petto heeft? Tijdens onze open dagen geven we je graag een kijkje op onze locatie in Arnhem.

Op zaterdag 24 februari kun je kiezen uit een rondleiding langs de beschouwende óf langs de snijdende specialismen. Deze open dag is specifiek bedoeld voor gediplomeerd verpleegkundigen en voor studenten in het laatste jaar van de studie mbo- of hbo-verpleegkunde.

Tijdens de rondleiding op zaterdag 17 maart kun je de afdelingen Cardiologie en Neurologie bezoeken. Voor deze open dag kun je je ook inschrijven als je nog in het een-na-laatste jaar van de studie hbo-verpleegkunde zit. Ook derde- en vierdejaars studenten Medische Hulpverlening (BMH) met de afstudeerrichting Cardiodiagnostiek en functielaboranten met de LOI-opleiding cardiovasculair hartfunctielaborant zijn welkom op 17 maart.

Lees snel meer en meld je aan!

Hoe zien de open dagen eruit?

Je bent vanaf 9.30 uur van harte welkom op onze locatie in Arnhem. We ontvangen je bij de hoofdingang en wijzen je de weg naar de plek waar de rondleiding begint. Hier staat lekkere koffie of thee voor je klaar. De rondleiding begint om 9.45 uur. Op een later moment binnenlopen is helaas niet mogelijk. Tijdens en na de rondleiding is er genoeg tijd voor het stellen van vragen. De rondleiding is rond 13.00 uur afgelopen.