1. Aan de slag als verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate? Schrijf je in voor onze open dag!
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Aan de slag als verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate? Schrijf je in voor onze open dag!

Benieuwd wat het werken als (bijna) verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate voor jou in petto heeft? Tijdens onze open dag geven we je graag een kijkje op onze locatie in Arnhem.

Tijdens de rondleiding op zaterdag 17 maart kun je de afdelingen Cardiologie en Neurologie bezoeken. Voor deze open dag kun je je ook inschrijven als je nog in het een-na-laatste jaar van de studie hbo-verpleegkunde zit. Ook tweede-, derde- en vierdejaars studenten Medische Hulpverlening (BMH) met de afstudeerrichting Cardiodiagnostiek en functielaboranten met de LOI-opleiding cardiovasculair hartfunctielaborant zijn welkom op 17 maart.

Lees snel meer en meld je aan!

Hoe ziet de open dag eruit?

Je bent vanaf 9.30 uur van harte welkom op onze locatie in Arnhem. We ontvangen je bij de hoofdingang en wijzen je de weg naar de plek waar de rondleiding begint. Hier staat lekkere koffie of thee voor je klaar. De rondleiding begint om 9.45 uur. Op een later moment binnenlopen is helaas niet mogelijk. Tijdens en na de rondleiding is er genoeg tijd voor het stellen van vragen. De rondleiding is rond 13.00 uur afgelopen.