Terence

Voorlichtingsavond over morbide obesitas (ernstig overgewicht)Vitalys en de Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) organiseren op donderdag 5 oktober aanstaande een voorlichtingsavond over morbide obesitas (ernstig overgewicht). Centraal staat de multidisciplinaire aanpak, ondersteund door een operatieve ingreep.

Obesitas

Obesitas is een snel groeiend wereldwijd probleem. De gevolgen van obesitas zijn groot. Vooral de aan het overgewicht gerelateerde gezondheidsklachten zoals suikerziekte, slaapapneu en hart- en vaatziekten kunnen een kortere levensverwachting tot gevolg hebben. Daarnaast moet niet worden onderschat welke rol obesitas kan spelen in het dagelijkse leven. Alledaagse activiteiten kunnen soms erg moeilijk of zelfs onmogelijk worden.

Langdurig begeleidingstraject

Obesitas is een chronische aandoening waar gelukkig wat aan gedaan kan worden. Onze behandeling is gericht op meer dan afvallen alleen. Centraal staat een ingrijpende verandering van leefstijl, ondersteund door een operatieve ingreep. Onze werkwijze kenmerkt zich door een hoge mate van professionaliteit en een multidisciplinaire aanpak. Multidisciplinair houdt in dat je wordt geadviseerd en behandeld door een team van deskundigen uit verschillende vakgebieden.

Verandering van leefstijl

Als je voor een behandeling in aanmerking komt, ga je een heel ingrijpende periode tegemoet. Er verandert veel in je leven. Inzicht krijgen en verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag staan voorop. Je doet het niet alleen. Met een gespecialiseerd team van Vitalys en NOK ga je samen de strijd aan tegen overgewicht. Motivatie om te veranderen staat voorop.

Aanmelden voorlichtingsavond

Wij vinden dat de eerste stap begint bij een goede voorbereiding en oriëntatie. Kom daarom naar onze voorlichtingsavond. We hopen daar al jouw vragen te kunnen beantwoorden en je een goed gevoel te geven over de keuze die je gaat maken.

Datum, tijd en locatie

Donderdag 5 oktober om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur), Rijnstate Arnhem, Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem.

De bijeenkomst is gratis en is bedoeld voor mensen met obesitas, hun naasten en andere belangstellenden.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: