Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Aankomst eerste nieuwe bedden van Rijnstate

Afgelopen week arriveerden de eerste nieuwe bedden, matrassen en nachtkastjes in Rijnstate. Het begin van een enorme logistieke operatie: 734 oude bedden, verdeeld over drie locaties worden met de hulp van heel veel handen vervangen.

Lees meer

Rijnstate Collegetour met Wim Oyen gemist? Kijk hem nu terug!

Op dinsdag 18 januari was Wim Oyen te gast in de Rijnstate Collegetour 'Koplopers in de zorg', een nieuwe serie korte webinars waarin onze hoogleraren centraal staan. Heeft u de uitzending gemist? Kijk de aflevering met Wim Oyen nu terug.

Lees meer

Rauwkost: gezond én lekker!

Wij willen onze patiënten stimuleren om ook meer groenten te eten. Daarom bieden wij sinds kort alle patiënten die in ons ziekenhuis liggen, naast de warme maaltijd, ook rauwkost aan.

Lees meer

Rijnstate leidt onderzoek naar betere zorg voor patiënten met grote kans op complicaties na operatie

Rijnstate heeft onlangs een subsidie van 1,2 miljoen euro ontvangen voor een onderzoek naar de invoering van een multidisciplinair overleg, dat plaatsvindt voor een operatie bij patiënten met een hoog operatierisico. De vakgroep Anesthesiologie voert dit onderzoek de komende vier jaar uit in veertien ziekenhuizen.

Lees meer

Bijna 750 nieuwe bedden voor patiënten Rijnstate

Rijnstate start vanaf 18 januari met het vervangen van al haar standaard bedden, inclusief matrassen en nachtkastjes. De oude bedden waren na ruim 25 jaar toe aan vervanging. Een bijzonder moment dus!

Lees meer

Rijnstate erkend als regionaal duizeligheidscentrum

De samenwerking tussen Neurologie en Keel-, Neus, en Oorheelkunde op het gebied van duizeligheid bestaat al enige jaren, maar sindskort is Rijnstate officieel een regionaal duizeligheidscentrum.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u binnenkort naar Rijnstate?

Bekijk alle belangrijke informatie