Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Projectteam Psychosociale Zorg en Zingeving

Rijnstate start multidisciplinair team voor Psychosociale Zorg en Zingeving

Vanaf 18 februari 2020 bundelen we de krachten binnen Rijnstate met een multidisciplinair team Psychosociale Zorg en Zingeving. Het team Psychosociale Zorg en Zingeving is een samenwerking tussen de bestaande afdelingen Geestelijke Verzorging, Medisch Maatschappelijk Werk en Medische Psychologie.

Lees meer
CT-scan

CT-scan Rijnstate Zevenaar tijdelijk buiten gebruik

Van 12 februari tot en met 29 maart 2020 is het niet mogelijk om in Rijnstate Zevenaar een CT-scan te laten maken.

Lees meer
Mevrouw krijgt oogdruppels

Patiënten met oogklachten worden sneller geholpen

Zorggroep Onze Huisartsen, Rijnstate en optometristen in de regio werken samen om inwoners uit Arnhem en omgeving met oogklachten sneller te helpen. Resultaten uit een vergelijkbare samenwerking in Twente laten zien dat 80 procent van de patiënten die door de optometrist behandeld wordt niet meer naar de oogarts hoeft. Menzis is bij beide samenwerkingen nauw betrokken. Patiënten kunnen sneller terecht en worden ook sneller geholpen. 

Lees meer

Rijnstate en Gemeente Overbetuwe gaan akkoord met grondaankoop in Elst

Rijnstate en de gemeente Overbetuwe zijn het deze week eens geworden over het hoofdlijnenakkoord voor de realisatie van een nieuwe ziekenhuisvoorziening op de locatie Spoorlaan in Elst. Dit betekent dat er een volgende belangrijke stap is gezet in het bouwen van een ziekenhuisvoorziening op deze locatie.

Lees meer

Carine Doggen benoemd op door Rijnstate en de Universiteit Twente gefinancierde leerstoel 'Data-Driven Health Services Research'

In het kader van de samenwerking tussen Rijnstate en de Universiteit Twente is Carine Doggen benoemd tot hoogleraar op een gezamenlijk gefinancierde leerstoel. Carine is in deeltijd wetenschappelijk hoofd binnen het Leerhuis in Rijnstate en was tot nu toe universitair hoofddocent en vakgroepcoördinator van de afdeling Health Technology and Services Research aan de Universiteit Twente (UT).

Lees meer

Mogelijk overlast van stof door werkzaamheden flat

De flat naast Rijnstate Arnhem wordt gesloopt. De komende weken kan er bij de hoofdingang en op parkeerplaats P2 overlast van stof zijn door de werkzaamheden. Onze excuses hiervoor.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: