Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

ICT-storing in Rijnstate

Vanochtend was er een ICT-storing in het ziekenhuis, op al onze locaties. Deze storing is weer opgelost.

Lees meer

Rijnstate zorgapp wordt Patient Journey app

Per 1 december vindt er een wijziging plaats in de Rijnstate zorgapp. De app zoals we die nu gebruiken, wordt vervangen door een nieuwe, brede ziekenhuisapp: de Patient Journey app. In deze nieuwe app selecteert u eerst het ziekenhuis waar de behandeling plaatsvindt en daarna worden de beschikbare behandelingen zichtbaar.

Lees meer

Rijnstate Vriendenfonds start met speciale Decemberactie

Om alle medewerkers in de zorg te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis is het Rijnstate Vriendenfonds een bijzondere Decemberactie gestart. Wilt u ook uw waardering voor alle zorgprofessionals tonen? Doe dan mee en koop een lichtje. U steunt dan ook één van de drie Vriendenfonds projecten voor patiënten.

Lees meer
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Met welke zorgverzekering kunt u in 2021 bij Rijnstate terecht?

Zorgverzekeraars moeten uiterlijk in november verzekerden informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2021.

Lees meer

Vanaf 25 november drie operatiekamers weer open in Rijnstate Zevenaar

Vanaf woensdag 25 november 2020 zijn in Rijnstate Zevenaar weer drie van de vier operatiekamers in gebruik. We opereren daar alleen patiënten die worden opgenomen voor een dagbehandeling.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate hoort opnieuw bij de 13 beste ziekenhuizen van Nederland

Rijnstate scoort onverminderd hoog in het jaarlijkse onderzoek dat opinieweekblad Elsevier onder ruim 70 Nederlandse ziekenhuizen heeft uitgevoerd. Vooral op het gebied van veilige en effectieve zorg, en patiëntgerichte zorg kan Rijnstate zich met de beste ziekenhuizen van Nederland meten.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: