Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Rijnstate gaat aantal te vroeg geboren kinderen vervroegd beschermen tegen het RS-virus

Rijnstate gaat een aantal te vroeg geboren kinderen vervroegd beschermen tegen het RS-virus. Normaal gesproken wordt dit pas aangeboden vanaf september. Doordat het RS-virus op dit moment voor een piek aan besmettingen zorgt in Nederland, wordt dit moment naar voren gehaald.

Lees meer

Aangepaste openingstijden prikposten ZekerWeten in zomerperiode

Tijdens de zomerperiode, van maandag 26 juli t/m zondag 5 september 2021, heeft een aantal prikposten afwijkende openingstijden.

Lees meer

Rijnstate Clinics en Sport Medisch Centrum Papendal intensiveren samenwerking in sportgeneeskundige zorg voor de regio

Rijnstate Clinics en Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) gaan nog intensiever samenwerken om de bijdrage aan de gezondheid en kwaliteit van leven van de inwoners in de regio te vergroten. Het functioneren van de patiënt en aandacht besteden aan gezondheid, gedrag (voeding, sport en bewegen) en preventie staan hierbij voorop. Vandaag ondertekenden beide partijen een nieuwe overeenkomst om hun krachten te bundelen.

Lees meer

Inloopspreekuur voor omwonenden stationsgebied Elst

De heiwerkzaamheden die afgelopen woensdag 14 juli zijn gestart rondom de bouw van onze ziekenhuisvoorziening in Elst werpen niet alleen stof en zand maar ook vragen op van bewoners in de omgeving van het stationsgebied. Daarom richten Rijnstate en Berghege Heerkens Bouwgroep een inloopspreekuur in.

Lees meer
Slaapapneu gesprek arts patient slaapmasker

Informatie voor patiënten met slaapapneu over Philips-apparatuur

In juni waarschuwde Philips voor een potentieel veiligheidsrisico bij verschillende beademingsapparaten, waarbij de Dreamstation CPAP de meest gebruikte is. Inmiddels is er meer bekend over de risico’s. Er is geen risico op gezondheidsschade gevonden. Het advies aan patiënten is om de Dreamstation te blijven gebruiken.

Lees meer

Rijnstate scherpt coronamaatregelen aan

Vanwege de toename van besmettingen scherpt Rijnstate de coronamaatregelen aan. Zo vragen we bezoekers, patiënten en medewerkers een mondneusmasker te dragen als ze het ziekenhuis binnengaan. De maatregelen gaan op vrijdag 16 juli in en duren in elk geval drie weken.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: