Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Toelichting op mediabeleid en privacy van patiënten

Rijnstate kan en wil op grond van privacywetgeving en het medisch beroepsgeheim geen mededelingen doen over individuele patiënten. Daarom doen wij hierover geen uitspraken in de media. Dit geldt voor al onze patiënten.

Lees meer

Hyacintenverkoop voor AYA, jongeren met kanker

Op 24 januari tussen 9 en 14 uur worden er weer hyacinten verkocht in Rijnstate Arnhem. Medewerkers en vrijwilligers verkopen in de centrale hal een bosje hyacinten voor 4 euro. Hiermee steunen we het Nationaal AYA Jong & Kanker Zorgnetwerk. Hierin werken verschillende ziekenhuizen in Nederland samen om leeftijdsgerichte zorg te bieden. Zij ondersteunen jongvolwassenen die te maken krijgen met kanker door hun vragen te beantwoorden en hun te leren omgaan met deze ziekte. 

Lees meer
Groepsfoto Baas van Morgen

Hans Schoo Raad van Bestuur Rijnstate staat stoel één dag af aan leerling Leerpark Presikhaaf

Rijnstate is trotse deelnemer aan de zesde editie van JINC Baas van Morgen. Op donderdag 23 januari staat Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate, voor één dag zijn stoel af aan Isabelle. Zij is een vmbo-leerling van Leerpark Presikhaaf in Arnhem.

Lees meer

Internist Frank Bosch: ‘Combineer eerste gesprek met echografie’

Een echo maken van een patiënt bij een eerste afspraak maakt het lichamelijk onderzoek betrouwbaarder. Dat stelt onze internist-intensivist Frank Bosch bij zijn benoeming tot hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. “Door echografie te gebruiken kun je vermoedens meteen bevestigen en mogelijk een aantal aanvullende onderzoeken vermijden.”

Lees meer

Meer samenwerking Ambulancezorg Gelderland-Midden en Rijnstate

Op de Spoedeisende hulp (SEH) van Rijnstate worden dagelijks veel patiënten aangeboden door ambulanceteams van Ambulancezorg Gelderland-Midden. Daar nemen SEH-verpleegkundigen en medisch specialisten de zorg van de patiënt over en houdt de ambulancezorg op.

Lees meer

Rijnstate opent als eerste ziekenhuis Kliniek voor veneuze zorg ​

Als eerste ziekenhuis in Nederland opent Rijnstate een multidisciplinaire Kliniek voor veneuze zorg waar patiënten terecht kunnen voor alle aandoeningen die als oorzaak een verstoring in de doorbloeding van de aderen hebben. De kliniek is hiermee de eerste in Nederland die het volledige palet van veneuze zorg aanbiedt. Door samenwerking van alle relevante specialisten is een combinatie van behandeltechnieken mogelijk. Dit is een volgende stap in het aanbod van vasculaire zorg als “integrated practice unit”, in termen van Value Based Health Care.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: