Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Rijnstate vaccineert laatste medewerker tegen het coronavirus

Blije gezichten in ons ziekenhuis: donderdag 17 juni om 17.13 uur werd Aniek Derksen als laatste medewerker van Rijnstate gevaccineerd tegen het coronavirus.

Lees meer

Snellere behandeling mogelijk bij acute beroertezorg dankzij StrokeViewer

Sinds kort werkt Rijnstate als eerste (niet-academisch) ziekenhuis in Gelderland met StrokeViewer bij acute beroertezorg. Deze innovatie stelt het ziekenhuis in staat om nog sneller de beste zorg te geven aan patiënten met een herseninfarct of hersenbloeding.

Lees meer
Slaapapneu gesprek arts patient slaapmasker

Informatie voor patiënten met slaapapneu over Philips-apparatuur

Dinsdag bereikte ons het advies van Philips over een potentieel veiligheidsrisico bij verschillende beademingsapparaten, waarbij de Dreamstation de meest gebruikte is. Het advies van Philips is dat alle patiënten die behandeld worden met de Dreamstation tijdelijk hun behandeling voor slaapapneu staken, tenzij er sprake is van ernstig slaapapneu.

Lees meer

Estavana Polman overhandigt namens schoonmaakbedrijf 5000 euro voor Kindercentrum Rijnstate

Uit de handen van niemand minder dan handbalster Estavana Polman ontving het Kindercentrum van Rijnstate vrijdag 4 juni een waardecheque van € 5.000,-. Het geld is een schenking van het Arnhemse schoonmaakbedrijf SMB Willems, bedoeld voor de aanleg van het speelterras van het Kindercentrum.

Lees meer

Rijnstate ondertekent Arnhems Preventieakkoord

De beste manier om gezond te blijven is om niet met ongezonde dingen te beginnen. Dat is de kern van het Arnhemse Preventieakkoord 'Een leven lang Gezond & Fit', dat deze week werd ondertekend door de gemeente Arnhem en twaalf andere Arnhemse partners, waaronder Rijnstate.

Lees meer

Rijnstate schrijft over 2020 zwarte cijfers in een uitdagend jaar

Rijnstate kijkt terug op een bijzonder jaar. Ondanks de enorme druk die de coronapandemie op het ziekenhuis heeft gelegd en nog legt, is het ziekenhuis erin geslaagd om bijna evenveel patiënten als andere jaren te behandelen en zwarte cijfers te schrijven. In 2020 werd een positief resultaat bereikt van ruim 5 miljoen euro, op een totale omzet van 522 miljoen euro.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: