1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Verkiezingen Europees Parlement op 23 mei 2019. U kunt stemmen in Rijnstate Arnhem en Zevenaar.

Op donderdag 23 mei 2019 zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement. Tijdens deze verkiezingen kiezen we de Nederlandse leden voor de Europese Unie. U kunt die dag ook in de centrale hal van Rijnstate Arnhem en Zevenaar stemmen.

Lees meer

Als de flat kon praten…

In 2019 starten we met het afbreken van de "oude zusterflat" bij Rijnstate Arnhem. Na ongeveer 50 jaar is dit inmiddels een iconisch gebouw geworden in Arnhem met veel herinneringen. Om die te bewaren zoeken we verhalen! Leuke en grappige verhalen van vroeger en van nu, van (oud-)medewerkers, maar ook van verpleegkundigen die jaren geleden in de flat hebben gewoond.

Lees meer

Frank Bosch benoemd tot hoogleraar Acute Interne Geneeskunde aan de Radboud Universiteit

Onze internist-intensivist Frank Bosch is met ingang van 1 april 2019 benoemd tot hoogleraar Acute Interne Geneeskunde aan de Radboud Universiteit RadboudumcRijnstate.

Lees meer
Mijn Rijnstate vrouw met tablet

Problemen met inloggen op Mijn Rijnstate? Controleer uw software.

De overheid gaat binnenkort de certificaten vervangen die gebruikt worden om de DigiD-inlogschermen te beveiligen. Vanaf 13 mei 2019 kunt u daardoor met verouderde systemen niet meer inloggen op Mijn Rijnstate, de beveiligde website voor onze patiënten. U krijgt dan een melding met het advies om de software van uw apparaat te updaten. Vanaf 11 juni ziet u alleen nog een wit scherm.

Lees meer

Verpleegkundig specialisten overhandigen nieuw beroepsprofiel aan Raad van Bestuur

Drie verpleegkundig specialisten van Rijnstate hebben op 6 mei het nieuwe officiële beroepsprofiel van verpleegkundig specialist overhandigd aan Hans Schoo, lid van de Raad van Bestuur van Rijnstate. Hans Schoo: "Heel belangrijk dat jullie dit profiel aanbieden, dat jullie als beroepsgroep meer naar buiten treden en laten zien wat jullie beroep bijdraagt aan de zorg in het ziekenhuis".

Lees meer
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Rijnstate Oncologisch Centrum ontvangt 75.000 euro van Stichting Roparun

Het Oncologisch centrum van Rijnstate ontvangt een cheque ter waarde van € 75.000,00 van Stichting Roparun voor het beweegprogramma van ‘Perspectief en Levenskwaliteit’. Hiermee wil Rijnstate haar patiënten tijdens en na de medische behandeling voor kanker verder helpen met hun herstel en kwaliteit bieden in hun leven. De overhandiging van de cheque is op woensdag 8 mei om 19.00 uur in Rijnstate Arnhem.

Lees meer