1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Dialysepatiënt Rijnstate centraal in tv-programma De Nalatenschap

Een inmiddels overleden patiënt van de Dialyseafdeling van Rijnstate staat centraal in de tweede aflevering van het SBS6-programma De Nalatenschap. De uitzending, waarvoor ook opnames zijn gemaakt op onze Dialyseafdeling, is zondag 19 november om 12.00 uur te zien bij SBS6.

Lees meer
Patiënt en radiodiagnostisch laborant bij CT-apparaat

Radiologie locatie Arnhem-Zuid op 24 november gesloten

Op vrijdag 24 november is de afdeling Radiologie op onze locatie Arnhem-Zuid gesloten. Patiënten zijn dan wel van harte welkom bij Radiologie in Arnhem en Zevenaar.

Lees meer

Extra aandacht voor vroeggeboorte op Wereld Prematuren Dag

Op vrijdag 17 november is het Wereld Prematuren Dag. Op deze dag willen de Samenwerkende Organisaties voor Couveusekinderen (SOCK) vroeggeboorte onder de aandacht brengen.

Lees meer
Ondertekening Van Wijnen Croon wolter&dros

Overeenkomst met bouwbedrijven voor uitbreiding Rijnstate Arnhem

Vandaag hebben we een overeenkomst gesloten met ingenieursbureau Croonwolter&dros en bouwbedrijf Van Wijnen. Beide bedrijven gaan de komende jaren in Rijnstate Arnhem de Intensive Care en het operatiekamercomplex verbouwen en een Vrouw-Kindcentrum en nieuwe verpleegafdeling Psychiatrie bouwen. 

Lees meer
Rijnstate Arnhem zijaanzicht

Rijnstate op plaats 20 in AD ziekenhuis top 100

Vandaag publiceerde het Algemeen Dagblad de jaarlijkse AD Ziekenhuis Top 100. Rijnstate staat dit jaar op de 20ste plaats.

Lees meer

Thijs loopt na zware enkelbreuk marathon New York voor CliniClowns

Arnhemmer Thijs Groenewegen liep eind september 2015 een zware enkelbreuk op tijdens het voetballen. Na twee keer succesvol te zijn geopereerd in Rijnstate loopt hij op 5 november de marathon van New York. Daarmee hoopt hij ook een mooi bedrag op te halen voor de Cliniclowns.

Lees meer