Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Brug in het Atrium van Arnhem

Uw zorgverzekering in 2023: stand van zaken contracten met zorgverzekeraars

Uw zorgverzekeraar moet u uiterlijk in november informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2023. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u zeker of u ook in 2023 zoveel mogelijk in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Lees meer

Rijnstate sluit ook zorgcontract met CZ en ENO, nog geen contract met VGZ en ASR

Rijnstate heeft na langdurige onderhandelingen met CZ en ENO overeenstemming bereikt over het zorgcontract voor 2023. ASR en VGZ zijn nu de enige zorgverzekeraars waar we nog geen contract mee hebben afgesloten.

Lees meer
Ines von Rosenstiehl, Karin van den Berg en Monica Perebolte met bidon

Iedereen aan het water met de 7dagenwaterdrink-challenge

Drinkt u wel eens water als u dorst heeft? Of vindt u dat water voor de vissen is, of om in te zwemmen? Water drink je voor je gezondheid, het liefst 1,5 liter per dag. Het zorgt voor een fitter gevoel, een betere concentratie en het is gratis. In Arnhem gaat daarom op 23 januari de 7 dagen-waterchallenge van start! Doet u ook mee?

Lees meer

Bakker Bart verzorgt eten en drinken in ziekenhuis van de toekomst Rijnstate Elst

Rijnstate en Bakker Bart gaan samenwerken in het nieuwe dagziekenhuis in Elst. In de zomer van 2023 opent de vestiging zijn deuren. Franchisenemer van Bakker Bart wordt ondernemer John Macleane, bekend van de twee Jumbo supermarkten in Elst. Hij zal met zijn team de horecagelegenheid onder zijn hoede nemen. 

Lees meer

Rijnstate en HAN leggen nieuwe samenwerking vast in overeenkomst

Rijnstate en HAN University of Applied Sciences (HAN) gaan de komende jaren intensiever samenwerken. De twee partijen hebben op 9 januari 2023 een overeenkomst ondertekend, waarin ze afspraken maken over structurele samenwerking op het gebied van opleiden en onderzoek.

Lees meer
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Verhuizing aantal specialismen vanaf Rijnstate Arnhem-Zuid op 1 februari

Op 1 februari verhuist een aantal specialismen van de locatie Arnhem-Zuid naar een van onze andere vestigingen: Arnhem, Velp of Zevenaar.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: