Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Ontspanning voor de behandeling met Virtual Reality

Het Pijncentrum van Rijnstate start met Virtual Reality (VR) therapie voor de behandeling. Soms zien patiënten erg op tegen een behandeling vanwege de pijn die ze verwachten te voelen. Een VR-bril kan dan voor afleiding zorgen. Hierdoor ervaren zij minder angst en pijn.

Lees meer

Oprichting regionaal oncologisch netwerk Oost-Nederland

Patiënten met kanker krijgen in Oost-Nederland de beste oncologische zorg, ongeacht in welk ziekenhuis ze hun zorgtraject zijn gestart. Dat is de inzet van de samenwerking van acht ziekenhuizen en de Radiotherapiegroep in deze regio. Zij ondertekenden op 24 november 2022 een samenwerkingsovereenkomst waarin deze mooie ambitie is vastgelegd.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Uw zorgverzekering in 2023: stand van zaken contracten met zorgverzekeraars

Uw zorgverzekeraar moet u uiterlijk in november informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2023. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u zeker of u ook in 2023 zoveel mogelijk in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Lees meer

Rijnstate bundelt kennis en expertise in 3D centrum

Werken met 3D-technieken kent een snelle opmars in de zorg. Reden voor Rijnstate om het 3D centrum op te richten, een plek waar kennis en expertise over het gebruik van 3D-beelden binnen het ziekenhuis wordt samengebracht. Het bundelen van deze specialistische kennis en kunde zorgt voor meer kruisbestuiving en uitwisseling waardoor deze 3D-technologieën ziekenhuisbreed ontwikkeld, geïmplementeerd en ondersteund kunnen worden. 

Lees meer
Patiënt is thuis ingelogd Mijn Rijnstate via een tablet

Patiëntenportaal Mijn Rijnstate vernieuwd

Op woensdag 16 november was het patiëntenportaal Mijn Rijnstate tijdelijk niet toegankelijk. Dit had te maken met een geplande update die nodig was om in de toekomst beter in te kunnen spelen op innovaties en nieuwe functionaliteiten binnen Mijn Rijnstate. Inmiddels is de update afgerond en is Mijn Rijnstate weer toegankelijk.

Lees meer

Veilige zorg: daar zorgen we samen voor!

Veilige zorg begint met een goed gesprek tussen de patiënt en de zorgverlener. Als u vertelt wat u belangrijk vindt of wat er in uw persoonlijke situatie toe doet, krijgt u de zorg die bij u past. Samen met de zorgverlener komt u dan tot de juiste beslissing. Uit onderzoek blijkt dat (meer) samen beslissen leidt tot betere kwaliteit van zorg en een grotere tevredenheid bij patiënt én zorgverlener.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: