Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Zorg verbeteren door slimme technieken

Het is steeds drukker in de ziekenhuizen, er is niet genoeg personeel, én de kosten in de zorg stijgen. Zonder maatregelen wordt de zorg onbetaalbaar. Het moet daarom handiger, maar zónder dat de kwaliteit van de zorg achteruit gaat. Dat kan door nieuwe slimme technieken te gebruiken.

Lees meer

Week van de Zeldzame Kankers – zoals peniskanker

Van 6 tot en met 12 maart 2023 is het de Week van de Zeldzame Kankers. Deze week wordt extra aandacht gevraagd voor patiënten met een zeldzame vorm van kanker. Dat is belangrijk, want naar zeldzame kankers vindt ook minder onderzoek plaats. Dat heeft gevolgen voor het herkennen en behandelen van de ziekte. En daardoor zijn de overlevingskansen voor deze patiënten vaak relatief lager. Peniskanker is zo’n zeldzame kankersoort.

Lees meer
Vitesse Kids Club actie

In Rijnstate geboren baby's jaar lang gratis lid van Vitesse Kids Club

Rijnstate en Vitesse hebben de handen ineengeslagen voor een mooie actie voor pasgeborenen. Alle baby’s die in Rijnstate worden geboren, krijgen vanaf 1 maart gratis een jaar lidmaatschap van de Vitesse Kids Club. Hierbij horen onder meer een welkomstpakket, een Kids Club-pas en deelname aan leuke evenementen.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Aantal afdelingen Rijnstate doet mee aan landelijke actiedag ziekenhuizen

De vakbonden hebben medewerkers van ziekenhuizen opgeroepen om op donderdag 16 maart actie te gaan voeren door zondagsdiensten te draaien. Ook een aantal afdelingen van Rijnstate doet mee aan deze actie. 

Lees meer
Levering MRI-scan Rijnstate Elst

Nieuwe MRI-scanner Rijnstate Elst geleverd

Maandag 6 maart werd de nieuwe MRI-scanner voor Rijnstate Elst geleverd. Schoon aan de haak: 7300 kilogram. Voor de kenners: de magneet is 3.0 Tesla sterk. Dat is ongeveer 60.000 keer zo sterk als het magnetisch veld van de aarde. Voor de supergeleiding wordt de magneet met vloeibaar helium gekoeld naar minus 269 graden.

Lees meer

Mogelijke actiedag in Rijnstate op 16 maart

De raad van bestuur van Rijnstate heeft vernomen dat er op donderdag 16 maart a.s. actie gevoerd wordt in meerdere ziekenhuizen in Nederland, waaronder mogelijk ook Rijnstate. Ziekenhuismedewerkers voeren actie voor een betere cao.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: