1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Nederlandse vlag

Beperkt open op Koningsdag en geen bloedafname mogelijk

Tijdens Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn onze poliklinieken en onderzoeksafdelingen in Arnhem, Velp, Zevenaar en Arnhem-Zuid gesloten. Ook de bloedafname op alle locaties van ZekerWeten, diagnostiek@rijnstate is op Koningsdag dicht.

Lees meer
Ondertekening intentieovereenkomst Elst

Rijnstate en Overbetuwe tekenen intentieovereenkomst tot bouw nieuwe polikliniek in Elst

Vandaag tekenden Rijnstate en de gemeente Overbetuwe een intentieovereenkomst. Hierin staat dat gemeente Overbetuwe de locatie Spoorlaan in Elst reserveert voor Rijnstate. Doel hiervan is dat we een koopovereenkomst kunnen maken voor het bouwen van een nieuwe polikliniek.

Lees meer
Man slapen

Korte wachttijden Rijnstate Slaapcentrum

Binnen het Rijnstate Slaapcentrum kunt u binnen 2-3 weken terecht voor onderzoek en behandeling.

Lees meer
Parkeergarage Rijnstate Arnhem

Werkzaamheden parkeergarage P1 Rijnstate Arnhem

Op dinsdag 23 april starten renovatiewerkzaamheden aan dek 5 en 6 van parkeergarage P1 op onze locatie in Arnhem. Tijdens deze renovatiewerkzaamheden is er altijd een deel van de parkeergarage waar niet geparkeerd kan worden. Door de werkzaamheden is er maar één inrit/uitrit beschikbaar naar parkeergarage.

Lees meer
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Kinderarts Anneke Landstra benoemd tot universitair hoofddocent Radboudumc Health Academy

Kinderarts Anneke Landstra van Rijnstate is benoemd tot universitair hoofddocent/Associate Professor aan de Radboudumc Health Academy. Per 1 april 2019 geeft zij in deeltijd invulling aan het vijfjarenplan dat zij heeft opgesteld voor de ontwikkeling van de masterfase van de geneeskunde-opleiding in het zorgnetwerk. In het plan beschrijft ze hoe het onderwijs moet mee veranderen om artsen voor te bereiden op het verlenen van zorg in een regionaal netwerk. Als universitair hoofddocent begeleidt ze tevens wetenschappelijk onderzoek dat hieraan verbonden is.

Lees meer
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Opnieuw Gouden Smiley voor Rijnstate

Stichting Kind en Ziekenhuis kent Smileys toe aan zorgorganisaties die zich positief onderscheiden door hun kindgerichte voorzieningen. Op dinsdag 9 april ontving Rijnstate opnieuw een Gouden Smiley voor zowel de afdeling als de dagbehandeling van Kindergeneeskunde.

Lees meer