Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Avondklok en uw bezoek aan Rijnstate

In Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dit betekent dat u tussen 21.00 uur ’s avonds en 4.30 uur ’s ochtend binnen blijft, tenzij u een geldige reden heeft om de straat op te gaan. Wanneer u tijdens de avondklok toch in Rijnstate moet zijn voor een geplande behandeling of bezoek, heeft u een Eigen verklaring avondklok van de overheid nodig. Als het gaat om acute medische zorg is dit niet nodig. Onze huidige bezoektijden blijven hetzelfde.

Lees meer

Polikliniek Bloedafname Rijnstate Arnhem gaat verbouwen

De polikliniek Bloedafname Rijnstate Arnhem gaat verbouwen. Vanaf vrijdagmiddag 29 januari tot en met vrijdag 26 maart worden de balie en de wachtruimte van de polikliniek aangepast.

Lees meer

Eerste zorgmedewerkers Rijnstate gevaccineerd tegen het coronavirus

Het gaat om medisch en verplegend personeel van de Intensive Care, Spoedeisende Hulp en de Covid-afdelingen. De eerste lichting coronavaccins is vanmiddag afgeleverd bij Rijnstate. De vaccins zijn direct naar een koelruimte gebracht en klaargemaakt voor de eerste vaccinatieronde. Inmiddels zijn we gestart met het vaccineren van de eerste groep zorgmedewerkers.

Lees meer

Toelichting op procedure voor vergoeding IC-bedden

De Raad van Bestuur van Rijnstate Arnhem is samen met zes andere ziekenhuizen een gezamenlijke procedure gestart tegen minister Van Ark inzake de vergoeding van extra IC-bedden voor coronapatiënten.

Lees meer

Gynaecoloog Annemiek Nap vanaf 1 januari hoogleraar Voortplantingsgeneeskunde Radboudumc

Gynaecoloog Annemiek Nap gaat vanaf 1 januari 2021 aan de slag als hoogleraar Voortplantingsgeneeskunde in het Radboudumc. Zij heeft in ons ziekenhuis onder andere het expertisecentrum Endometriose opgezet. Jaarlijks komen meer dan tweehonderd nieuwe patiënten uit alle delen van Nederland naar Rijnstate voor een behandeling van endometriose.

Lees meer
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer

Ook in 2021 voor iedereen toegang tot goede ziekenhuiszorg

Brancheverenigingen Zorgverzekeraars Nederland (ZN), de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) maken dat bekend nadat zij een overeenkomst hebben bereikt over de ziekenhuiszorg in 2021.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: