Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Cliëntenraad Rijnstate zoekt leden

Heeft u hart voor onze patiënten en ideeën over de beste zorg? Dan zijn wij op zoek naar u, als lid van onze cliëntenraad!

 

Lees meer

A50 richting Arnhem 3 weekenden afgesloten wegens groot onderhoud

In de weekenden van 23 september tot en met 10 oktober zijn delen van de A50 gesloten. Door grootschalig onderhoud is de snelweg gesloten tussen knooppunt Beekbergen en Waterberg richting Arnhem. Rijkswaterstaat adviseert om rekening te houden met forse omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten. Houd hier rekening mee als u van plan bent naar ons ziekenhuis te komen.

Lees meer
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Transparantie is een belangrijk onderwerp bij Rijnstate

Rijnstate heeft transparantie hoog in het vaandel staan. Recent is er via Nieuwsuur aandacht gevraagd voor de inkomsten van Cardiologie BV’s bij ziekenhuizen. Hierbij lichten we toe hoe betalingen van leveranciers aan het ziekenhuis en/of medisch specialisten bij Rijnstate geregeld zijn.

Lees meer

Nieuw in Rijnstate: Infopunt innovatie

Digitalisering en innovaties in de zorg helpen bij de grote uitdagingen waar de zorg voor staat. Het nieuwe Infopunt innovatie in Rijnstate Arnhem biedt hulp aan patiënten en bezoekers bij het gebruik van digitale middelen én geeft een kijkje in de keuken als het gaat om innovaties en nieuwbouwprojecten waar veel van deze middelen en innovaties in terugkomen.

Lees meer

Start pilot Gezondheidsplein

Rijnstate wil patiënten helpen met het verbeteren van hun gezondheid. Hierbij is een flyer of een folder niet altijd voldoende; met een goed gesprek zijn wensen en behoeften veel beter te achterhalen. Om dit gesprek op een laagdrempelige manier aan te gaan, starten we in 2023 met een Gezondheidsplein. De pilot hiervoor draait tijdens de Gezond & Fit-maand in de vorm van een ‘gezond en fit-bakfiets’ bij de hoofdingang van Rijnstate Arnhem.

Lees meer

Rijnstate-medewerkers scoren uitstekend op gebied van betrokkenheid, inzet en deskundigheid

Rijnstate scoort uitstekend bij accreditatie door Qualicor Europe. Deze uitzonderlijk goede score is het resultaat van de inzet en betrokkenheid van verpleegkundigen, medisch specialisten en alle ondersteunende medewerkers. Een opvallend resultaat omdat dit – in Covid-tijden en de nasleep daarvan  een heftige periode is die het ziekenhuis voor grote uitdagingen stelt.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u op bezoek bij uw naaste?

Draag dan een mondneusmasker.

De mondneusmaskers zijn gratis te verkrijgen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis en op alle verpleegafdelingen.

Namens onze patiënten: dank voor uw medewerking!