1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Rijnstate en Burgers' Zoo willen aardgasvrij worden

Vrijdag 16 maart om 15.15 uur hebben diverse betrokken partijen een intentieverklaring ondertekend die het startsein vormt voor een gedegen onderzoek naar een lokaal open warmtenet. De ondertekening vond plaats voor de zeekoeienruit in de Mangrove van Koninklijke Burgers’ Zoo.

Lees meer

Vitesse zorgt voor blije gezichten op Kinderafdeling Rijnstate

De kinderen van de Kinderafdeling in Rijnstate werden gistermiddag weer verrast met een bezoek van Vitesse. Dit keer kwamen de spelers Bryan Linssen, Alexander Büttner, Julian Lelieveld en Tim Matavz en de trainers Nicky Hofs en Aleksander Rankovic op visite.

Lees meer
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Aan de slag als verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate? Schrijf je in voor onze open dag!

Benieuwd wat het werken als (bijna) verpleegkundige of zorgprofessional bij Rijnstate voor jou in petto heeft? Tijdens onze open dag geven we je graag een kijkje op onze locatie in Arnhem.

Lees meer
Operatieassistenten OK kijken op scherm tijdens operatie met robot

Rijnstate stelt operaties uit door griepepidemie

Door de griepepidemie is in Rijnstate Arnhem bijna elk bed bezet. Om de spoedeisende zorg te kunnen blijven waarborgen, moeten we helaas een aantal operaties afzeggen. Het gaat hierbij om operaties die geen spoed hebben.

Lees meer
Locatie Arnhem zijaanzicht

Rijnstate voldoet aan richtlijnen Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

Woensdag 28 februari berichtte de Gelderlander over twee rapporten van bezoeken die de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd in 2017 aan Rijnstate heeft afgelegd. Hierbij wordt gesteld dat het ziekenhuis "op de vingers is getikt". Dat is zeker niet het geval.

Lees meer

Nieuwe prikpost in Malburgen

Om het onze patiënten in de wijk Malburgen zo gemakkelijk mogelijk te maken, opent ZekerWeten op donderdag 1 maart een nieuwe prikpost in het pand van Fysiotherapie Oud Zuid, aan de Dovenetellaan 61 in Arnhem. U kunt daar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur terecht.

Lees meer