1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Hart&Vaatgroep en Vasculair Centrum organiseren Landelijke Vaatdag

De Hart&Vaatgroep (diagnosegroep Perifeer Arterieel Vaatlijden) organiseert samen met het Rijnstate Vasculair Centrum op 11 november de Landelijke Vaatdag op onze locatie Arnhem. Heeft u belangstelling voor de nieuwste ontwikkelingen in de vasculaire zorg, dan bent u van harte welkom.

Lees meer

Samenwerking Medisch specialistisch bedrijven Rijnstate en Meander MC en NLC

De medisch specialistisch bedrijven van Rijnstate (Coöperatief Medisch Specialisten Rijnstate, CMSR) en het Meander Medisch Centrum (MSB Midden Nederland) gaan samenwerken met NLC | The Healthtech Venture Builder om zorginnovaties naar de patiënt te brengen.

Lees meer
Cartoon keurmerk seniorvriendelijk ziekenhuis

Opnieuw keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis voor Rijnstate

Rijnstate mag zich een seniorvriendelijk ziekenhuis blijven noemen! Net als twee jaar geleden hebben we vandaag opnieuw het keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis gekregen. Dit keurmerk is ontwikkeld door KBO-PCOB, de grootste seniorenorganisatie van Nederland.

Lees meer
Orgaandonatie logo

Donorweek: laat uw keuze ook vastleggen!

Van 9 tot 16 oktober is het de Donorweek. Tijdens deze week wordt in heel Nederland extra aandacht gevraagd voor orgaan- en weefseldonatie met als doel dat mensen hun keuze vastleggen in het donorregister. Ook Rijnstate doet mee aan de week en zorgt voor extra informatiemateriaal voor patiënten.

Lees meer

10 oktober: Dag van de duurzaamheid in Arnhem

Op ‘de landelijke dag van de duurzaamheid’ vinden in het hele land activiteiten plaats om te laten zien hoe noodzakelijk en inspirerend duurzaamheid is. In Arnhem kunt u kennis maken met duurzaamheid in ons ziekenhuis.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Medewerkers Novartis knappen familiekamer Rijnstate op

Medewerkers van Novartis hebben hard gewerkt en een familiekamer in Rijnstate Arnhem opgeknapt. Dit in het kader van de Novartis Community Partnership Day, die dit jaar samen met het Rijnstate Vriendenfonds werd georganiseerd. 

Lees meer