Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Balie Oncologisch Centrum

Bij klachten: stel contact met huisartsen en verloskundige of bezoek aan ziekenhuis niet uit!

De coronacrisis vraagt veel van huisartsen, verloskundigen en ziekenhuizen. Zorgverleners doen er alles aan om patiënten die besmet zijn met het coronavirus zo goed mogelijk te helpen. Dit mag er echter niet toe leiden dat andere mensen noodzakelijke zorg niet krijgen.

Lees meer
Locatie Arnhem zijaanzicht

Reportage EenVandaag: 24 uur op de Intensive Care van Rijnstate

Het werk op de Intensive Care is enorm veranderd door de uitbraak van het coronavirus. EenVandaag liep een dag mee met onze intensivisten Brigitte Westerhof en Aart Strang en maakte een reportage over wat zij nu zoal meemaken op de afdeling.

Lees meer

Tijdelijk helikopterplatform bij Rijnstate voor sneller vervoer patiënten

Vanaf woensdag 1 april heeft Rijnstate een tijdelijke helikopterlandingsplaats op haar terrein. Door de coronacrisis moeten er snel patiënten tussen ziekenhuizen vervoerd kunnen worden in heel Nederland. Het platform komt naast Rijnstate Arnhem op de plek waar tot voor kort de oude zusterflat stond.

Lees meer
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Telefoonstoring Ziggo opgelost: Rijnstate weer bereikbaar

Door een landelijke telefoonstoring bij Ziggo waren we aan het eind van de ochtend en begin van de middag slecht bereikbaar. Een deel van onze telefoonnummers maakt gebruik van deze provider. Inmiddels is de storing bij Ziggo opgelost en zijn we weer gewoon bereikbaar.

Lees meer

Klachten bij zwangeren, kraamvrouwen of pasgeborenen

Bent u zwanger of pas bevallen en voelt u zich niet goed? Of heeft u een pasgeboren kindje en maakt u zich zorgen over zijn of haar gezondheid? Neem dan contact op met uw verloskundige of uw zorgverlener in Rijnstate. Ook tijdens deze periode van corona kunt u dag en nacht bij ons terecht en zijn wij er voor u.

Lees meer

Aangepaste bezoektijden en bezoekregels vanaf zaterdag 28 maart

Om patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus, zijn onze bezoekregels en bezoektijden vanaf 28 maart opnieuw aangepast.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: