Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Rijnstate kiest Jan van Rossum als ‘Nurse of the Year’ 2023

Jan van Rossum, verpleegkundige op de Medisch Psychiatrische Unit (MPU), is verkozen tot Nurse of the Year 2023. Jan onderscheidt zich onder andere door zijn positiviteit, professionaliteit en bescheidenheid. Daarnaast is hij de kartrekker van innovatieve projecten en levert hij een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van zorg op de MPU.

Lees meer

Rijnstate wint twee Value-Based Healthcare prijzen!

Tijdens het jaarlijkse Value-Based Health Care Prize event won de Waardegedreven zorg aanpak van Rijnstate twee prijzen: de Community Award en de Collaboration Excellence Award. Deze prijzen, uitgereikt door het VBHC Center Europe, erkennen en belonen initiatieven die innovatieve en waardegedreven zorg leveren. Rijnstate is trots op deze erkenning en de bijhorende prijs.

Lees meer

Het Oeverhuis viert zilveren jubileum met open dagen

Het Oeverhuis in Rijnstate bestaat dit jaar 25 jaar. Tijd voor een feestje om dit zilveren jubileum kracht bij te zetten. Dat wordt gevierd met onder meer een Open Huis. In de periode van 8 tot en met 12 mei is het voor belangstellenden mogelijk een kijkje in het Oeverhuis te nemen.

Lees meer

Rijnstate verbouwt, vernieuwt en verduurzaamt

Rijnstate bouwt aan de toekomst! Dit weekend starten we met de voorbereiding op de verbouwing aan de hoofdingang van Arnhem. We maken een tijdelijke entree die als ingang dient, als na de zomer de hoofdingang wordt afgesloten voor een stevige opknapbeurt.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate loopt voorop in duurzaamheid!

Rijnstate scoort in duurzaamheid! Dankzij slimme keuzes hebben we de directe CO2-uitstoot van bijvoorbeeld het vastgoed met 55 procent weten terug te dringen. Ook is het totale energieverbruik in deze periode teruggebracht met ruim 32 procent. Die stijgende lijn willen we dit jaar voortzetten.

Lees meer

Intensieve samenwerking Rijnstate en Radboudumc voor de zorg van morgen

Rijnstate en Radboudumc hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. Naast het verlenen van kwalitatief goede zorg aan de patiënten van vandaag, gaan beide organisaties zich gezamenlijk inzetten voor de vraagstukken van morgen én overmorgen. Doel is om een voortrekkersrol te vervullen in de regio op vijf maatschappelijke thema’s: arbeidsmarkt & opleiden, duurzaamheid, AI en digitale transformatie, concentratie van zorg en wetenschappelijk onderzoek. Door het ondertekenen van de overeenkomst gaan Rijnstate en Radboudumc een organisatiebrede samenwerking aan.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: