1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Hart

Vragen over de Absorb-stent

Naar aanleiding van de uitzending van ARGOS afgelopen zaterdag ontvangen wij vragen over het gebruik van de stent Absorb. In dit bericht leest u meer hierover.

Lees meer

Rijnstate start begeleidingsservice met golfkar op locatie Arnhem

Vanaf vandaag, donderdag 21 maart 2019, heeft Rijnstate Arnhem een golfkar begeleidingsservice voor patiënten en bezoekers die moeite hebben met lopen. Met een golfkar brengen we u van de hoofdingang naar uw afspraak in het ziekenhuis. Dit is mogelijk naar de routenummers 57, 58, 59 en 60.

Lees meer

Patricia van Mierlo te zien in Topdokters

Op RTL4 wordt het nieuwe programma 'Topdokters' uitgezonden. Hierin staan acht topspecialisten centraal. Patricia van Mierlo, klinisch geriater en arts palliatieve zorg bij Rijnstate, is een van de specialisten die gevolgd wordt.

Lees meer
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Telefoonstoring Ziggo/Vodafone opgelost: Rijnstate weer bereikbaar

Door een landelijke storing bij Ziggo/Vodafone was Rijnstate vandaag niet optimaal bereikbaar. Een deel van de telefoonnummers van Rijnstate maakt gebruik van deze provider. Inmiddels is de storing bij Ziggo/Vodafone opgelost en zijn we weer gewoon bereikbaar.

Lees meer

Ministerie van VWS bezoekt Rijnstate

Op maandag 18 maart zou minister Bruins van het ministerie van VWS een bezoek brengen aan Rijnstate. Vanwege de calamiteit in Utrecht, moest hij helaas verstek laten gaan. Een delegatie van het ministerie ging alsnog in gesprek met zorgprofessionals over de toenemende werkdruk en administratieve lasten in de zorg.

Lees meer

Op 20 maart stemmen in Rijnstate

Op woensdag 20 maart zijn er Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw stem in Rijnstate uit te brengen. Dit kan in Arnhem en Zevenaar tussen 07.30 uur tot 21.00 uur. Vergeet niet om uw stempas en legitimatie mee te nemen.

Lees meer