1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Verpleegkundige zit naast een kind dat met een oorspiegel in de oren van een pop kijkt

Kinderopvang ’t Ballonnetje in Rijnstate Arnhem gaat sluiten

Vanaf 21 december 2018 is kinderopvang ’t Ballonnetje in Rijnstate Arnhem definitief gesloten.

Lees meer
2 specialisten in overleg en kijken naar computerscherm

DigiD-onderhoud: Mijn Rijnstate op 10 en 12 december even niet bereikbaar

Op maandag 10 december en op woensdag 12 december van 0.00 tot 6.00 uur staat onderhoud gepland van DigiD om het gebruik eenvoudiger en toegankelijker te maken.

Lees meer

Verbouwing Dialyse-afdeling van start

De verbouwing van de afdeling Dialyse in Rijnstate Arnhem is gestart. De werkzaamheden duren tot begin juli 2019. De bouwplaats bevindt zich aan de voorkant van het ziekenhuis. Tijdens de bouw blijft telkens één helft van de afdeling in gebruik.

Lees meer

Mijn Rijnstate even wat minder goed bereikbaar

Het hele afgelopen jaar hebben we in Rijnstate hard gewerkt aan de overstap naar een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem. Dat heeft effect op letterlijk alle processen in het ziekenhuis. Het heeft ook invloed op Mijn Rijnstate, de beveiligde website voor onze patiënten. Daar kunt u wel iets van gaan merken.

Lees meer
Nieuws voor zorgverleners

Voortgang contracten zorgverzekeraars voor 2019

Zoals u weet, sluit het ziekenhuis contracten af met zorgverzekeraars over de zorg die wij verlenen. Voor u is het belangrijk om te weten of Rijnstate een contract heeft met de  zorgverzekeraar van uw keuze, zodat zeker is of u kunt rekenen op volledige vergoeding van de zorg die wij u verlenen.

Lees meer

Nationaal Preventieakkoord - Een gezonder Nederland

Vrijdag 23 november tekende ook de Alliantie Voeding in de Zorg het Nationaal Preventieakkoord. Samen met staatssecretaris Paul Blokhuis en vele andere partijen is getekend voor een samenhangend pakket met maatregelen om Nederland gezonder te maken. In de thematafel 'overgewicht' zet de Alliantie Voeding, waar onder andere Rijnstate onderdeel van is, zich in om gezonde voeding en preventie in de zorg te bevorderen.

Lees meer