Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Project met kunstmatige alvleesklier geeft patiënten met diabetes type 1 meer vrijheid

Inreda Diabetic start samen met zorgverzekeraar Menzis een project waarbij 100 patiënten met diabetes type 1 hun bloedsuikerspiegel laten regelen met behulp van een kunstmatige alvleesklier. Internist Arianne van Bon van Rijnstate is al sinds de eerste studies in 2011 betrokken bij deze kunstmatige alvleesklier, de Inreda AP. “De verwachting is dat met de Inreda AP de glucosewaarden van patiënten stabieler blijven, met minder ziekenhuisopnames en complicaties als gevolg.”

Lees meer
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Bericht over Personeelsvereniging De Spil

De Raad van Bestuur is door het bestuur van de personeelsvereniging op de hoogte gebracht van het feit dat er substantiële bedragen van de rekening van de personeelsvereniging naar de privérekening van de penningmeester zijn overgemaakt. Deze bedragen zijn niet volledig aangewend voor de personeelsvereniging. Het bestuur van de personeelsvereniging heeft naar aanleiding hiervan inmiddels passende maatregelen getroffen.

Lees meer

Rijnstate laat patiënten digitaal inchecken voorafgaand aan controlebezoek

Rijnstate start op 1 oktober 2020 een pilot, waarbij patiënten digitaal inchecken voordat ze een controle-afspraak hebben in het ziekenhuis. Hierbij vullen patiënten voor hun afspraak een vragenlijst in Mijn Rijnstate in, onze beveiligde website waar patiënten zelf hun zaken kunnen regelen. Door de check-in hoeven alleen patiënten die nog veel last hebben van hun klachten naar het ziekenhuis te komen voor hun afspraak. Voor anderen kan in de plaats daarvan een videoconsult, e-consult of telefonische afspraak plaatsvinden.

Lees meer

Mondneusmaskers voor alle bezoekers, patiënten en medewerkers

Vanaf vrijdag 2 oktober vragen wij patiënten, bezoekers en medewerkers een mondneusmasker te dragen bij een bezoek aan Rijnstate. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Zij dragen, net als in het openbaar vervoer, een eigen niet-medisch mondneusmasker of ontvangen dit bij binnenkomst. Medewerkers van Rijnstate dragen ook een mondneusmasker.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Wijziging in Raad van Toezicht Rijnstate

Vanaf 22 september is mevrouw Y.J.M. (Yvonne) Koppelman, voorzitter Raad van Bestuur van het Oogziekenhuis in Rotterdam, benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Rijnstate. 

Lees meer

Door operatie en brace Rijnstate haalt wielrenster Van Vleuten zilver op WK

Mede dankzij een op maat gemaakte brace van het Rijnstate Sportorthopedisch Centrum heeft wielrenster Annemiek van Vleuten een zilveren medaille gehaald op het WK in Italië. De wereldkampioene op de weg van 2019 kwam een week van tevoren ten val in de Giro Rosa en brak daarbij haar linkerpols.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: