1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.
Specialist in spreekkamer geeft patiënte een hand

Rijnstate introduceert handig overzicht met behandelresultaten voor in de spreekkamer

Artsen van Rijnstate gebruiken sinds kort in de spreekkamer een handig overzicht met de resultaten van de behandeling. Op het overzicht staan medische uitkomsten, maar ook scores van de patiënt zelf. Denk bijvoorbeeld aan informatie over pijn en andere klachten die invloed hebben op het dagelijks leven. Met behulp van het overzicht bespreken arts en patiënt de behandelresultaten en het vervolg van de behandeling.

Lees meer

Bouw Huisartsenpost Arnhem-Noord en Dienstapotheek gestart bij Rijnstate

De huisartsenpost, spoedeisende hulp en dienstapotheek komen per begin 2019 bij elkaar te zitten in Rijnstate Arnhem. Begin 2019 openen Huisartsenpost Arnhem-Noord en Dienstapotheek Arnhem hun deuren bij de Spoedeisende Hulp in Rijnstate.

Lees meer

Rijnstate zoekt verpleegkundigen die flexibel willen werken in vaste dienst

Rijnstate zoekt verpleegkundigen die in vaste dienst flexibel willen werken op meerdere afdelingen in het ziekenhuis. Naast een vast contract, kan de verpleegkundige bij Rijnstate aangeven op welke tijdstippen, specifieke dagen en voor hoeveel uren per week hij of zij wil werken. Hierdoor hebben verpleegkundigen meer regie over hun agenda.

Lees meer

Patiëntenvereniging geeft pluim aan Voortplantingsgeneeskunde Rijnstate

De polikliniek Voortplantingsgeneeskunde van Rijnstate heeft opnieuw een Pluim ontvangen van Freya, de patiëntenvereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Toekenning van de Pluim geeft aan dat de kwaliteit van zorg binnen de polikliniek Voortplantingsgeneeskunde goed is.

Lees meer
Brug in het Atrium van Arnhem

Rijnstate beperkt open met Pinksteren

Op zondag 20 mei en maandag 21 mei (Pinksteren) zijn onze poliklinieken en onderzoeksafdelingen in Arnhem, Velp, Zevenaar en Arnhem-Zuid gesloten. Ook de bloedafname is op Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag op alle locaties dicht.

Lees meer

Rijnstate en Philips bouwen aan de kliniek van de toekomst

Rijnstate en Philips gaan een nieuwe tienjarige samenwerking aan om te bouwen aan de kliniek van de toekomst. Beide partijen willen voor zo veel mogelijk patiënten zorg thuis gaan verlenen. Hierbij helpt een virtueel zorgcentrum van waaruit zorgverleners de gezondheid van patiënten binnen en buiten het ziekenhuis kunnen bewaken. Rijnstate en Philips bouwen zo hun bestaande samenwerking op het gebied van beeldvormende apparatuur uit.

Lees meer