Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen loopt op, hoe zit dat bij Rijnstate?

Zoals u in de media heeft kunnen vernemen, neemt de druk op de zorg in de ziekenhuizen toe. Zo ook in Rijnstate. Wat dit betekent voor onze reguliere zorg en voor u als patiënt, leggen wij uit in dit bericht.

Lees meer

Positie verpleegkundigen Rijnstate verstevigd door oprichten Verpleegkundige Staf

Het is vandaag een heugelijke dag voor alle verpleegkundigen in Rijnstate, want de Verpleegkundige Advies Raad (VAR) wordt een Verpleegkundige Staf. De afgelopen 1,5 jaar is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een zeggenschapsstructuur. Het doel is verpleegkundig zeggenschap vergroten op afdelings, organisatorisch en tactisch niveau.

Lees meer

Jantine Jansen-Schotman gepromoveerd aan de Radboud Universiteit

Op dinsdag 16 november 2021 is Jantine Jansen-Schotman gepromoveerd aan de Radboud Universiteit met haar proefschrift 'Het vaststellen van de vochtbalans bij patiënten door het meten van de elektrische lichaamsweerstand' (Hydration assessment by measurement of total body electrical resistance: back to basics). 

Lees meer

Rijnstate past bezoektijden aan

Vanaf zaterdag 13 november verkorten we onze bezoektijden. Op de meeste afdelingen zijn er dan 2 bezoekers per dag bij een patiënt welkom van 18.00 tot 20.00 uur. We begrijpen dat deze maatregel heel vervelend voor u kan zijn, maar deze aanscherping is nodig om onze patiënten, medewerkers en bezoekers te blijven beschermen tegen het coronavirus.

Lees meer
2 specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Uw zorgverzekering in 2022: Stand van zaken contracten met zorgverzekeraars

Denkt u aan het wijzigen van uw zorgverzekering of wilt u overstappen? Zorgverzekeraars moeten uiterlijk in november verzekerden informeren over de premies, de polissen en welke zorgaanbieders wel of niet gecontracteerd zijn voor 2022. Voor u is het belangrijk om te weten of wij een contract hebben met de zorgverzekeraar van uw keuze. Zo weet u zeker of u ook in 2022 zoveel mogelijk in uw vertrouwde ziekenhuis terecht kunt.

Lees meer

Eerste aflevering 'Rondje Rijnstate': Medicatie@home

In ‘Rondje Rijnstate’ nemen cardioloog Ron Pisters en SEH verpleegkundige Susan Opdenoordt u mee in de verschillende Juiste Zorg op de Juiste Plek initiatieven die Rijnstate onderneemt. Dit doen we om ziekenhuiszorg te voorkomen, waar mogelijk dichterbij huis te organiseren en te vervangen door bijvoorbeeld digitale oplossingen. Zo werken we samen met onze zorgpartners aan toekomstbestendige zorg.

Lees meer
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: