1. Nieuwsoverzicht
Over Rijnstate

Nieuwsoverzicht

Hier vindt u alle nieuwsberichten van Rijnstate.

Storing KPN mobiel: geen optimaal bereik rondom Rijnstate Arnhem

Door een storing is er in en om Rijnstate Arnhem op dit moment minder bereik met mobiele telefoons met KPN-verbinding. 

Lees meer
Specialisten lopen op de brug in het Atrium Arnhem

Verbouwing wachtkamers Radiologie Rijnstate Arnhem

In verband met de verbouwing van de wachtkamers van de afdeling Radiologie in Rijnstate Arnhem is er in de periode van 17 september t/m 9 oktober beperkte capaciteit voor het maken van röntgenfoto’s. Hierdoor kunnen langere wachttijden ontstaan. Voor deze onderzoeken kunt u ook op inloop terecht in Rijnstate Zevenaar of Rijnstate Arnhem-Zuid.

Lees meer
CT-scan

CT-scan Rijnstate Zevenaar tijdelijk buiten gebruik

Op woensdag 18 september is het niet mogelijk om in Rijnstate Zevenaar een CT-scan te laten maken.

Lees meer
Tabletten in strips

Rijnstate gaat recepten digitaal verzenden

Vanaf 1 oktober stapt Rijnstate samen met 43 apotheken in de regio over op het e-recept. Artsen en andere voorschrijvers versturen de recepten digitaal en geven geen papieren recept meer mee aan patiënten. Deze maand tekenen we hiervoor een convenant met de Coöperatieve Apothekersvereniging regio Arnhem.

Lees meer
Een vrouw met schoudertas loopt voor de wand met woorden

Rijnstate maakt zorgverleners bewust van laaggeletterdheid bij patiënten

In Nederland heeft ongeveer 1 op de 6 volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. We noemen dit laaggeletterdheid. Iemand die laaggeletterd is, heeft vaak meer moeite om de regie te houden over zijn eigen gezondheid. Soms ontstaan hierdoor levensbedreigende situaties. Daarom is het belangrijk dat zorgverleners laaggeletterdheid bij hun patiënten herkennen. Rijnstate helpt bij deze bewustwording.

Lees meer
Parkeergarage Rijnstate Arnhem

Werkzaamheden parkeergarage P1 Rijnstate Arnhem

Op maandag 9 september starten renovatiewerkzaamheden aan dek 3 en 4 van parkeergarage P1 op onze locatie in Arnhem. Tijdens deze renovatiewerkzaamheden is er altijd een deel van de parkeergarage waar niet geparkeerd kan worden. Door de werkzaamheden is er maar één inrit/uitrit beschikbaar naar de parkeergarage.

Lees meer