Onze medewerkers in actie
Laatste informatie over het coronavirus

Stichting Orthopedische Hulpprojecten - Corné van Loon en Sandra Waller DiemontUpdate: helaas zijn Corné van Loon en Sandra Waller Diemont door privéomstandigheden uiteindelijk niet afgereisd naar Ghana. Zij hopen er volgend jaar weer bij te zijn. De rest van het team is daar inmiddels hard aan het werk om de kinderen te helpen. 

Van 21 november 2019 tot en met 2 december 2019 zijn Corné van Loon, orthopedisch chirurg in Rijnstate en Sandra Waller Diemont, operatie-assistent in Rijnstate, in Ghana. Ze zijn daar om samen met lokale orthopedisch chirurg Prosper Moh kinderen met standsafwijkingen aan de benen te opereren. 

Medische hulp en instrumenten 

Het ziekenhuis St. John of God Hospital in Duayaw Nkwanta kan alle hulp goed gebruiken. Naast medische hulp biedt het team bruikbare instrumenten die het ziekenhuis op de OK kan gebruiken.

Initiatief van Stichting Orthopedische Hulpprojecten

Het team wordt uitgezonden door de Stichting Orthopedische Hulpprojecten, waar Van Loon voorzitter van is. De Stichting Orthopedische Hulpprojecten richt zich sinds 1998 op de hulp aan lichamelijk gehandicapte kinderen.

Website Stichting Orthopedische Hulpprojecten

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: