Keurmerken
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend

Keurmerken voor onze zorg algemeen

Qualicor Europe-accreditatie

In 2017 heeft Rijnstate weer het kwaliteitscertificaat van het Nederlands Instituut Accreditatie Ziekenhuizen (NIAZ) gekregen. Inmiddels is het NIAZ verder gegaan als Qualicor Europe. Dit certificaat is hét keurmerk voor een adequate en veilige (zorg)organisatie en geldig voor vier jaar. De toetsing gebeurt door kwaliteitsdeskundigen en vakmensen uit de zorg. Zij hebben het kwaliteitscertificaat voor al onze locaties in Arnhem, Zevenaar en Velp toegekend.

STZ-Certificering

Onze locatie in Arnhem behoort tot de 28 grote opleidende ziekenhuizen in Nederland die hooggespecialiseerde medische zorg verlenen. Deze ziekenhuizen werken samen binnen de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). DE STZ-ziekenhuizen houden zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van topklinische zorg, medisch specialistische opleidingen, onderwijs, onderzoek en innovatie.

 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: