Keurmerken en beoordelingen
Wachtruimte met patiënten zittend en arts en verpleegkundige lopend
Laatste informatie over het coronavirus

Beoordelingen van patiënten

Patiëntervaringsonderzoek

De waardering van onze patiënten is onze belangrijkste graadmeter. Om patiënttevredenheid te meten, houden we onder andere enquêtes en spiegelbijeenkomsten. Daarin vragen we u bijvoorbeeld ook naar uw ervaring op het gebied van informatievoorziening, bejegening, hygiëne en wachttijden. Kwalitatief goede zorg betekent immers niet alleen een goed eindresultaat. Ook de weg ernaar toe moet op een plezierige manier gebeuren.

Patiënttevredenheid bij opnames meten we doorlopend, op de poliklinieken en functieonderzoeken een keer per jaar.

Totaaloordeel

Het totaaloordeel van onze patiënten over 2015 is voor alle afdelingen en locaties gemiddeld een 8,2. Dit cijfer geldt voor de klinische en poliklinische afdelingen. De functieafdelingen scoren een 8,3.

Verpleegkundige geeft een patiënt die in bed ligt een injectie

ZorgkaartNederland.nl

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. U hoeft dus niet op verschillende websites te zoeken naar de zorg van uw keuze. Deze website biedt u ook de mogelijkheid om uw zorgverlener of Rijnstate als zorgorganisatie te waarderen. Hiermee helpt u niet alleen andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener, maar geeft u ons ook praktische suggesties voor het verder verbeteren van onze dienstverlening.

Plaats uw waardering op ZorgkaartNederland 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: