Praktische informatie
Vrouw zit met tablet op de bank in de huiskamer
Laatste informatie over het coronavirus

Mijn Rijnstate

Als patiënt van Rijnstate heeft u toegang tot Mijn Rijnstate. Op deze beveiligde website kunt u informatie uit uw medisch dossier inzien, uitslagen van onderzoeken bekijken of online een afspraak plannen. U kunt ook een e-consult starten. Dat is een medisch consult per e-mail via een beveiligde internetomgeving. Mijn Rijnstate is beschikbaar voor al onze patiënten. Ook kunt u toegang krijgen tot Mijn Rijnstate van een andere patiënt. Bijvoorbeeld uw kind, een patiënt die u wettelijk vertegenwoordigt, een ouder of iemand anders die u (tijdelijk) bijstaat. Dit gaat met een machtiging.

In slechts enkele stappen kunt u gebruikmaken van Mijn Rijnstate. Dit kan vanaf elke plek. De belangrijkste voorwaarde is dat u beschikt over een computer, een laptop, een tablet of een smartphone met internet. Daarnaast heeft u DigiD nodig: een persoonlijke inlogcode voor de overheid en de zorg. Deze bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met DigiD kunt u veilig gebruikmaken van alle functies op de website. Ook heeft u een telefoon nodig (vaste lijn of mobiel), in verband met controle via sms. Dat is een extra beveiligingsstap van DigiD. Als u een smartphone heeft, kunt u ook inloggen met de DigiD-app.

Direct inloggen

Eerste keer inloggen? Houd de folder bij de hand

Lees meer over hoe u kunt inloggen.

In de folder van Mijn Rijnstate staat meer informatie over het gebruik van Mijn Rijnstate en de verschillende onderdelen ervan. Wij adviseren u om de folder bij de hand te houden als u voor het eerst gebruik maakt van Mijn Rijnstate. Heeft u de folder niet? Download hem dan nu.

Heeft u vragen of ervaart u problemen met het gebruik van Mijn Rijnstate? Misschien kunnen de antwoorden op de veelgestelde vragen u helpen. Heeft u alsnog vragen? Neem dan contact op met de Helpdesk van Mijn Rijnstate via ons vragenformulier. U kunt ook bellen met de Helpdesk: 088 - 005 7988.

Patiëntervaringen

Lees de ervaringen van onze patiënten.
‘Door Mijn Rijnstate hoef ik minder in het ziekenhuis te zijn'

Sinds haar elfde heeft Maree de Randamie (40) uit Arnhem de ziekte van Crohn, een ontstekingsziekte van de darmen. Om haar leven zo veel mogelijk te kunnen leven zoals ze wil, is het belangrijk dat ze haar ziekte zo goed mogelijk begrijpt. "Het patiëntenportaal Mijn Rijnstate helpt daarbij en zorgt er ook voor dat ik minder in het ziekenhuis hoef te zijn."

 

Lees verder of Bekijk alle patiëntervaringen
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via:

Komt u binnenkort naar Rijnstate?

Bekijk alle belangrijke informatie