Rijnstate
Specialisten en verpleegkundigen staan op de brug in het Atrium Arnhem

Medewerkers

Toegang tot programma's 

Via de onderstaande linkjes kun je vanuit huis inloggen in verschillende programma's. Op intranet staat een handleiding hoe dit werkt (ga op een Rijnstate werkplek naar intranet.rijnstate.nl/thuisinloggen). 
Let op: het scherm waarop je inlogt voor de onderstaande programma’s is gewijzigd. Volg de stappen op het scherm. Gebruik je de thuiswerkplek 'zwaar' of Microsoft Teams en werk je vanuit huis, dan wordt naast inlognaam en wachtwoord om de daarvoor ingestelde verificatie gevraagd. 

Instellen van de Microsoft Authenticator voor Thuiswerken Light

Benieuwd hoe je de Microsoft Authenticator instelt? Je ontdekt het hier.

Volledige thuiswerkplek

Je kunt thuis op je computer ook inloggen in je gehele reguliere werkomgeving, de Rijnstate Desktop. Om in te kunnen loggen moet je de thuiswerkplek 'zwaar' hebben aangevraagd en heb je, zoals in de handleiding staat beschreven, een tweede inlogfactor nodig. Vaak is dit de Microsoft Authenticator-app op je smartphone of een code, bijvoorbeeld per SMS. 

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: