Specialismen
Patiënte met arts en verpleegkundige in behandelkamer
Laatste informatie over het coronavirus

Hand- en polscentrum

Bij het Rijnstate Hand- en Polscentrum gaat het om meer dan de klachten die u heeft aan uw hand of pols. Wij kijken naar waar u uw handen voor nodig hebt. We behandelen niet alleen uw klachten, maar kijken ook naar de toekomst. Hoe bereiken we samen met u het beste resultaat, hoe kunnen klachten voorkomen worden en hoe houdt u kwaliteit van leven zelfs wanneer niet alle klachten te verhelpen zijn.

Na doorverwijzing door de huisarts kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen en bent u verzekerd van een afspraak.

Ons team

Om dit te bereiken hebben we de inzet van een team nodig. Een team van experts, ieder op hun eigen gebied. Bij het Rijnstate Hand- en Polscentrum werken experts op het gebied van plastische chirurgie, orthopedie, revalidatiegeneeskunde, traumachirurgie, ergotherapie en fysiotherapie

Europese registratie tot handchirurg

Eén plastisch chirurg en één orthopedisch chirurg van het Hand- en Polscentrum hebben de Europese registratie tot handchirurg (FESSH). Er zijn in Nederland slechts enkele chirurgen met deze registratie.

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: