Behandeling van hart- en vaatziekten

Wetenschappelijk onderzoek

Voor goede zorg voor patiënten is het belangrijk om medisch-wetenschappelijk onderzoek te doen. Het belangrijkste doel is de kwaliteit van zorg voor patiënten te verbeteren. Daarom doen we vanuit Rijnstate mee aan Nederlandse en internationale onderzoeken. Ook organiseren we zelf verschillende onderzoeken.

In een filmpje vertelt senior onderzoeker Suzanne Holewijn over onderzoek in het Rijnstate Vasculair Centrum.

Onderzoeken waarvoor we nog deelnemers zoeken

Uw arts kan u vragen om mee te doen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek. Ook kunt u zelf aan uw arts vragen of er een onderzoek loopt dat interessant is voor u. Voor de volgende onderzoeken in het Rijnstate Vasculair Centrum zoeken we nog deelnemers.

Diabetische voet

  • Helmons study
  • PAID studie

Etalagebenen

Hersenschade na hartstilstand

Hoog cholesterol

Spataderen

U beslist zelf of u meedoet aan onderzoek

U beslist altijd zelf of u meedoet aan een onderzoek. Meedoen is vrijwillig, dus u bent nooit verplicht om mee te doen. Als u niet meedoet, krijgt u gewoon de behandeling die u anders ook zou krijgen. In de brochure van de Rijksoverheid leest u meer over meedoen aan wetenschappelijk onderzoek.

Alle onderzoeken binnen het Rijnstate Vasculair Centrum

Steun het Rijnstate Vasculair Centrum voor onderzoek

Het is belangrijk om onderzoek te blijven doen voor nog betere diagnose, behandeling en preventie van hart- en vaatziekten. Projecten waarvoor geen geld is binnen het ziekenhuis, kunnen met hulp van het Rijnstate Vriendenfonds vaak toch mogelijk worden gemaakt. U kunt bijdragen aan ons onderzoek naar hart- en vaatziekten met bijvoorbeeld een gift, sponsoring of periodieke schenking aan het Rijnstate Vriendenfonds.

Lees snel meer

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: