Rijnstate Elst

Informatie voor verwijzers

Wat maakt Rijnstate Elst uniek?

In ons ziekenhuis van de toekomst geven we alle ruimte aan innovatie in de zorg. Wij geloven dat we door middel van samenwerking met zorgpartners, technische bedrijven en de wetenschap de zorg in onze regio op een hoger plan kunnen brengen. We zoeken naar intensieve en vernieuwende samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten of andere paramedici.

We verhuren ruimtes voor kortdurend gebruik, studie, scholing of overleg. Ook is het mogelijk om mee te kijken in onderzoek van specialisten, om kennis te delen en te leren van elkaar. Heeft u een idee over een nieuwe manier van samenwerking met Rijnstate? Neem dan gerust contact met ons op!

Welke zorg komt er in Elst?

Rijnstate Elst zet in op snelle en zorgvuldige behandeling, door zorgpaden in te richten rondom bepaalde aandoeningen. We werken volgens het principe one-stop-shop: een intake en neurologisch onderzoek, een multidisciplinair overleg en start van de behandeling op één dag. In Rijnstate Elst bieden we een volledig pakket aan zorg, met operatiekamers die compleet zijn ingericht om de beste zorg te verlenen. Naast een stevig palet van ondersteuning - en een prikpost en poli-apotheek onder één dak - hebben we een breed aanbod aan diagnostische ondersteuning. Daarnaast wordt ook het virtuele zorgcentrum van Rijnstate in Elst gehuisvest. In dit centrum werken wij aan het thuis bieden van behandeling, begeleiding of monitoring.

Bekijk welke zorg we aanbieden in Rijnstate Elst

Wat betekent dat voor de behandeling van mijn patiënt?

Behandeling die zich richt op de aandoening kan bijvoorbeeld een patiënt met pijn eerder van zijn klachten afhelpen. Multidisciplinaire samenwerking versnelt bovendien de behandeling, waardoor een patiënt in veel gevallen minder vaak naar de polikliniek hoeft te komen. Bovendien zorgt een nauwe samenwerking met de eerste lijn voor een soepelere overdracht tussen de verschillende betrokken zorgpartners. 

Ik verwijs mijn patiënt naar een specialisme in Rijnstate Elst. Hoe gaat dit in zijn werk?

U kunt uw patiënt verwijzen naar Rijnstate. U kunt de toegangstijden per specialisme en per locatie in zien via ZorgDomein.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lonneke Rompen, manager zorgpartners, via telefoonnummer 06-81411921. U kunt ook mailen naar lrompen@rijnstate.nl.

Ziekenhuis van de toekomst
In 2023 openen we de deuren van een gloednieuw pand waar slimme techniek bijdraagt aan de beste zorg in onze regio. Duurzaam, innovatief en modern. Ontdek Rijnstate Elst
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: