Rijnstate Elst

Informatie voor patiënten en bezoekers

Waarvoor kan ik in Rijnstate Elst terecht?

In Rijnstate Elst kunt u terecht voor een afspraak op de polikliniek, voor een poliklinische ingreep of voor een onderzoek bij het Laboratorium of op afdeling Radiologie. U kunt uw medicatie direct afhalen bij de Poli-apotheek. U kunt ook terecht bij de horeca in het gebouw, zelfs als u geen afspraak in het ziekenhuis heeft.

Welke faciliteiten komen er in Rijnstate Elst?

Aan de voorzijde van het ziekenhuis komt een parkeerterrein waar patiënten en bezoekers kosteloos kunnen parkeren. We bouwen een centraal restaurant waar patiënten, bezoekers en medewerkers iets kunnen eten of drinken.

Lees meer over het restaurant

Welke voordelen biedt Rijnstate Elst nog meer?

In Rijnstate Elst werken we met de nieuwste apparatuur. Neem de zeer moderne CT-scan, uitgebreid met hartmodule, waarmee we patiënten met bepaalde aandoeningen nog beter kunnen onderzoeken. Ook creëren we multi-inzetbare ruimten. Daarvan kunnen meer dan 20 verschillende specialismen binnen Rijnstate bij toerbeurt gebruik maken. We stimuleren samenwerking tussen verschillende specialismen, ook buiten ons ziekenhuis. We verhuren werkruimten aan startende ondernemingen die hun kennis van de nieuwste zorgproducten met ons willen delen. Zo verbeteren we onze zorg aan u, en vermeerderen we onze kennis. 

Wanneer gaan de deuren van Rijnstate Elst open?

We willen eind juni 2023 de deuren openen voor onze patiënten.

Kan ik gewoon naar binnen lopen?

U kunt zichzelf aanmelden als u een afspraak heeft na een verwijzing van uw huisarts. Voor een kop koffie of een broodje in het restaurant bent u altijd welkom. Ook als u geen afspraak in het ziekenhuis heeft.

Komt er een apotheek en kan ik daar mijn reguliere medicijnen afhalen?

Ja! U kunt uw medicatie afhalen bij de poli-apotheek in Rijnstate Elst. Bent u niet op tijd? Geen punt. Onze apotheek beschikt over een afhaalautomaat die ook buiten kantoortijden in gebruik is: een locker die alleen toegankelijk is via een code die u via uw e-mail of sms toegestuurd krijgt.

Ziekenhuis van de toekomst
In 2023 openen we de deuren van een gloednieuw pand waar slimme techniek bijdraagt aan de beste zorg in onze regio. Duurzaam, innovatief en modern. Ontdek Rijnstate Elst
Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: