Adressen en bereikbaarheid
Medewerkster met headset in klant contact centrum

Rijnstate Velp

Algemene contactgegevens Rijnstate Velp

Telefoon: 088 - 005 8888
Bellen vanuit het buitenland: 0031 - 26 378 8888

Telefoonnummers poliklinieken

Looproutes poliklinieken

Bezoekadres

President Kennedylaan 100
6883 AZ Velp

Plan uw route naar Rijnstate Velp via Google Maps

Postadres

Postbus 8
6880 AA Velp

Parkeren bij Rijnstate Velp

Bij Rijnstate Velp is een grote parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren. Dit terrein is eigendom van de gemeente. Een deel ervan is een blauwe zone. Hier moet u een parkeerschijf gebruiken. U mag hier maximaal 3,5 uur parkeren. Naast de oprit en naast de hoofdingang bevinden zich parkeerplaatsen voor invaliden. Voor mensen die geen trap kunnen lopen, is er een lift naar de hoofdingang.

De beperkte parkeerplaats op het bordes bij de hoofdingang is gereserveerd voor het halen en brengen van patiënten die moeilijk ter been zijn.

(Brom)fietsers kunnen hun (brom)fiets parkeren in de klemmen aan de muur naast de trap.

Openbaar vervoer

Rijnstate Velp is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Centraal Station Arnhem neemt u buslijn 26 (naar Dieren), lijn 27 (naar Doetinchem), lijn 43 (naar Apeldoorn), of lijn 331 (naar Velp Zuid) tot halte Ziekenhuis/Waterstraat in Velp. Vanaf deze halte is het een paar minuten lopen naar het ziekenhuis.
Buslijn 88 rijdt tussen Rijnstate Arnhem en Rijnstate Velp en stopt voor de deur van het ziekenhuis.

Meer informatie over de vertrektijden en het openbaar vervoer kunt u vinden op www.9292.nl of www.breng.nl of opvragen via 0900 - 9292 (0,90 eurocent per minuut met een maximum van 18 euro).

Sluiten

Welke informatie wilt u downloaden?

De pagina die u nu bekijkt, is automatisch aangevinkt om te downloaden. Ziet u hieronder nog meer pagina’s staan? Dan kunt u zelf aanvinken welke pagina’s u wilt toevoegen.

De huidige pagina

Lettergrootte PDF
Deel PDF via: